21 Αυγ 2015

H Sony ανακοίνωσε 2 μεγάλα πακέτα για την κονσόλα του PS Vita.




Το 1ο πακέτο κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο του 2015 και περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

To Uncharted Golden Abyss:
Βοηθήστε τον Nathan Drake σε μία συναρπαστική αναζήτηση για να αποκαλύψετε το σκοτεινό μυστικό πίσω από μία ισπανική αποστολή στην Κεντρική Αμερική πριν από 400 χρόνια.

Το Tearaway:
Ένα platform adventure γεμάτο δράση που σας καθοδηγεί ο "messenger". Χρησιμοποιήστε την πίσω επιφάνεια αφής με τα δάχτυλα σας δεξιά και μπείτε στον κόσμο του παιχνιδιού για να μετακινήσετε αντικείμενα και να κάνετε επίθεση στους εχθρούς.

Το Little Big Planet PS Vita:
Επιστρέφοντας στη Carnivalia σε ένα μέρος της διασκέδασης και της ευτυχίας, ο Sackboy ξεκινάει μία νέα περιπέτεια μέσα από πέντε κόσμους χρησιμοποιώντας και τη μαγεία του Touch Screen από το PS Vita.

Το When Viking Attack:
Κάντε άμυνα στις πόλεις της Βρετανίας από την εισβολή των Vikings.


Το 2ο πακέτο κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2015 και περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο αυτό το πακέτο περιέχει τα παιχνίδια από την σειρά του Lego δηλαδή το Lego Batman 3 Beyond Gotham, το The Lego Movie Videogame, και το Lego The Hobbit.

Όπως με όλα τα μεγάλα πακέτα υπάρχουν και δύο bundle επιλογές:

Η memory card με 8GB μνήμη και τον κωδικό εξαργύρωσης για να κατεβάσετε το πακέτο των παιχνιδιών. Η τιμή του κυμαίνεται στα 39.99€.

Η κονσόλα PS Vita μαζί με την 8GB μνήμη και τον κωδικό εξαργύρωσης για να κατεβάσετε το πακέτο των παιχνιδιών. Η τιμή του κυμαίνεται στα 199.99€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com