27 Αυγ 2015

Έρχεται το demo του Fifa 16



Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το demo του FIFA 16, το οποίο και θα διατεθεί από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS3, Xbox 360 και Xbox One. Έτσι λοιπόν, όσον αφορά στις εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One, το demo θα ξεκινάει με το "El Clasico" Real Madrid Vs Barcelona.

 Ακόμη, διαθέσιμο θα είναι και το υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας, ενώ οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν το FIFA Trainer, το νέο FUT Draft και το νέο contextual training system. Άλλες προσθήκες είναι νέα Skill Games κατά τη διάρκεια της “loading screen”, ενώ θα περιλαμβάνεται το επίσημο broadcast της Bundesliga (μόνο για τις εκδόσεις σε PC, PS4 και Xbox One.

Θα υπάρχουν επίσης δύο διαθέσιμες γυναικείες εθνικές ομάδες (Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες) και 10 σύλλογοι: FC Barcelona, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea FC, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-Germain, Real Madrid CF, River Plate και Seattle Sounders. Σε ό,τι αφορά στα διαθέσιμα στάδια, οι επιλογές θα είναι τα Borussia Park, CenturyLink Field και το Santiago Bernabeu. Υπενθυμίζεται ότι το FIFA 16 αναμένεται στις 22 Σεπτεμβρίου

πηγή: enternity.gr

2 σχόλια:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com