9 Μαΐ 2015

Nέες φήμες για jailbreak στο PS4


 

Οι φήμες για επερχόμενο jailbreak στο PS4 συνεχίζουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο αφού ο Razer Xtreme ανέβασε 2 ακόμη βίντεο που δείχνουν την κονσόλα να έχει ξεκλειδώσει (και καλά;) και σύμφωνα με τον developer μπορεί να παίξει κάποιος και online χωρίς τον κίνδυνο ban .Το psjailbreak.gr με τους moderator του παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα αυτό και όπως είχαμε κάνει πριν χρόνια δοκιμάζοντας πρώτοι το PS3 jailbreak (πιο συγκεκριμένα ο mv79) και ανεβάζοντας τον αντίστοιχο οδηγό βοηθώντας χιλιάδες παιδιών να ξεκλειδώσουν την κονσόλα τους έτσι θα κάνουμε και τώρα αν βγει κάτι αξιόπιστο με το PS4.Προς το παρόν δείτε τα βίντεο παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας...



5 σχόλια:

  1. Λογικά θα έχει σπάσει κάποιο συγκεκριμένο fw (αν ισχύει).Ελπίζω μετά να μη ψάχνουμε όλοι να βρούμε παλιότερη κονσόλα με όριο σε fw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ποιο παλιοι γνωριζουν αλλα οι νεοτεροι να ξερουν πως πρωτοι θα μαθουν οτι εγινε χακ στο πσ4 απο το psjailbreak.gr και οχι το psjailbreak.gr θα μαθει οτι εγινε χακ στο πσ4 μετα ...πολυ μετα, απο το γκουγκλι ;) !! Εεεελα δωστε JB στο φτωχο λαο !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς το παρον δεν δειχνει κατι μεμπτο το βιντεο...
    οποτε κρατατε μικρο καλαθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com