1 Απρ 2015

Δείτε το Playstation Flow το μέλλον της εικονικής πραγματικότηταςΗ τελευταία πρωτοποριακή καινοτομία από την ομάδα PlayStation Wearable Entertainment Technology, το PlayStation®Flow, συνδυάζει το παιχνίδι PS4™ με την πραγματική κολύμβηση. Όταν μπαίνετε στην ενότητα κολύμβησης ενός παιχνιδιού, μπορείτε να πατήσετε παύση, να πάτε στην πισίνα, να κάνετε τη βουτιά σας και να συνεχίσετε να παίζετε μέσω του PlayStation Flow.

Οι αισθητήρες PlayStation Flow τοποθετούνται εύκολα στους δικεφάλους και τους μηρούς σας, καταγράφουν τη δραστηριότητά σας έξω και μέσα στο νερό και στέλνουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο από τις κινήσεις του σώματός σας στο PS4.Τα γυαλιά κολύμβησης PlayStation Flow κατεβάζουν τα δεδομένα παιχνιδιών από το PS4 μέσω Bluetooth και δείχνουν το παιχνίδι αμέσως μόλις τα ενεργοποιήσετε.

Τα αδιάβροχα ακουστικά PlayStation προσφέρουν εντυπωσιακό ήχο ακόμα και κάτω από το νερό συμπληρώνοντας την καθηλωτική σας εμπειρία.Βιάζεστε να στεγνώσετε και να επιστρέψετε στη δράση; Το πιστολάκι σώματος PlayStation Flow συνδυάζεται ιδανικά με το PlayStation Flow. Χρησιμοποιεί τεχνολογία ιονισμού που επιταχύνει τον αέρα στέλνοντάς τον μακριά από το σώμα σας για να στεγνώσετε σε δευτερόλεπτα.

Για τους παίκτες που θέλουν να μεταφέρουν το παιχνίδι τους σε "βαθιά νερά", το PlayStation Flow είναι το απόλυτο αξεσουάρ και για να σας δώσουμε να το καταλάβετε με απλά λόγια σκεφτείτε όταν μπείτε στην ενότητα κολύμβησης ενός παιχνιδιού, όπως το The Last of Us Remastered, απλώς πατήστε παύση στη δράση, τρέξτε στην πιο κοντινή πισίνα, βουτήξτε και συνεχίστε να παίζετε μέσα στο νερό.

Φυσικά επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση μήνες τώρα για το συγκεκριμένο αξεσουάρ να πούμε πως το εκλαμβάνουμε ως Πρωταπριλιάτικο αστείο από τη Sony

1 σχόλιο:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com