12 Μαρ 2015

Έρχεται το 2.50 PS4 Firmware Update..Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που φέρνει



Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του PS4 εκεί πριν από δύο χρόνια, ανακοινώθηκε το "Pause / Resume", ένα χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες του PS4 να εισέρχονται και να εξέρχονται από το παιχνίδι όσο πιο εύκολα γίνεται. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που οι παίκτες αναμένουν από τότε. Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα, ότι το Software System Update 2.50 θα προσφέρει μέσα στο μήνα το χαρακτηριστικό Pause / Resume, και πολλά άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για το PS4.

Το χαρακτηριστικό Pause / Resume θα σας βάλει σ’ έναν κόσμο όπου τα παιχνίδια σας θα είναι διαθέσιμα όποτε το επιθυμείτε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε στα χέρια σας το DUALSHOCK 4 και να πατήστε το κουμπί PS για να σας μεταφέρει ακριβώς στην καρδιά της δράσης. Κατά τη στιγμή της αποσύνδεσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το PS4 σε κατάσταση αδράνειας και την επόμενη φορά που θα θέλετε να παίξετε το ίδιο παιχνίδι, θα ξεκινήσετε από εκεί που το αφήσατε*. Επομένως, θα κάνετε λιγότερο χρόνο να μπείτε στο παιχνίδι, και θα έχετε περισσότερο χρόνο να παίξετε.

Δείτε μερικά από τα άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν και που θα είναι διαθέσιμα με το νέο Software System Update2.50 (του οποίου η κωδική ονομασία είναι "Yukimura"):

Εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου: Οι PS4 ιδιοκτήτες θα είναι πλέον σε θέση να κάνουν αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων από το σκληρό δίσκο τους, χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Μετατροπή δευτερεύοντος λογαριασμού σε κύριο λογαριασμό: Οι χρήστες με δευτερεύοντα λογαριασμό PSN θα μπορούν να ‘’μετακινηθούν’’ σε έναν κύριο λογαριασμό απευθείας από το PS4 τους, όταν γίνουν 18 ετών, με όλα τα προνόμια που συνεπάγεται αυτό.

Αναζήτηση φίλων στο Facebook: Παγκοσμίως, οι παίκτες θεωρούν ήδη το PS4 ως ένα ομαδικό περιβάλλον. Οι ευκαιρίες αυτές συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία της κοινότητας PS4. Το PlayStation επεκτείνει τις δυνατότητες αυτές για να συνδεθείτε με φίλους σας από το Facebook στο PS4. Αναζητήστε τους FB φίλους σας που έχουν PSN, συνδεθείτε μαζί τους και μεγαλώστε το κοινωνικό σας δίκτυο στο PS4.

Remote Play και Share Play σε 60 fps**: Ο ρυθμός ανανέωσης του Remote Play και Share Play θα προστεθεί στο Yukimura. Παίξτε με την ταχύτητα της σύνδεσής σας και εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυνατότητα μετάδοσης παιχνιδιών σε 60 ή 30 fps μέσω του Remote Play ή του Share Play.
Επιλογές Προσβασιμότητας: Το "Yukimura" εισάγει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές που θα κάνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας στο PS4 ακόμα πιο προσιτή. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κείμενο σε ομιλία, διευρυμένο κείμενο, πιο έντονη γραμματοσειρά, υψηλότερη UI αντίθεση, καλύτερο ζουμ,κλπ. Επίσης οι χρήστες θα είναι σε θέση να εκχωρήσουν εκ νέου τα κουμπιά για το DUALSHOCK 4, καθιστώντας το παιχνίδι ευκολότερο για τους χρήστες με περιορισμένη επιδεξιότητα ή περιορισμένη εμβέλεια δύναμης.

Βελτιωμένα τρόπαια: Με το λογισμικό του συστήματος 2.50, ένα screenshot θα λαμβάνεται αυτόματα όταν αποκτάτε ένα τρόπαιο, το οποίο διευκολύνει την ανταλλαγή επικών στιγμών από τα gameplays σας με τους φίλους σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com