19 Φεβ 2015

Η Sony μπλόκαρε όλα τα Spoof για τα Custom Firmware



Από χτες μας έχουν έρθει αρκετές αναφορές μελών ότι δεν μπορούν να μπουν στο PSN και έχουν error 80710A06.Αυτό συμβαίνει σε εσάς που μπαίνετε στο δίκτυο της Sony με κάποιο spoof καθώς η εταιρεία βρήκε τρόπο και τα μπλόκαρε όλα! Προς το παρόν δεν υπάρχει αναφορά τέτοιου προβλήματος για εσάς που χρησιμοποιείτε 4.66 custom firmware πάντως η Sony κινείται δυναμικά στην καταπολέμηση του jailbreak και αυτή τη φορά

5 σχόλια:

  1. Πριν από μια βδομάδα έβαλα Ermak 4.66 από Rogero 4.50 spoof 4.66. Ο λόγος ήταν η μη φόρτωση ενός παιχνιδιού κατά την εκκίνησή του έγραφε ότι είμαι σε 4.50 και πρέπει να κάνω update. Τερματίζω το παιχνίδι, πηγαίνω στο system information και μου έγραφε 4.66 (spoof) . Σκέφτηκα, πως γίνεται ενώ το system να βλέπει 4.66 και το παιχνίδι να βλέπει ότι είμαι στο 4.50 ? Μου το έκανε και σε ένα ακόμη παιχνίδι. Τα παιχνίδια που αναφέρομαι ήταν το WWE 2K15 και το Far Cry 4. Τελικά από ότι φαίνεται δεν ήταν τυχαίο. Είχαν στόχο τα spoof ... Αφού έβαλα Ermak 4.66 τα παιχνίδια έπαιξαν κανονικά. Έχω και 4 μέρες να μπω PSN, οπότε ελπίζω να γλίτωσα. Ευχαριστώ όλους τους διαχειριστές του psjailbreak.gr, Εrmak, Mv79, Mikele 13, ... για την συνεχή υποστήριξη προς όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ ευχαριστούμε για το feedback foti καλό είναι να ακούγεται και η δική σας γνώμη σε αυτά που ανεβάζουμε και αντιμετωπίζετε.A και ο Mikele δεν είναι διαχειριστής του site απλά μέλος καλό μεν αλλά μέλος ;).Baxalo,Ermak κι εγώ ;)

    Διαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ με rebug4.65και spoof δεν ανοίγει και ο browser εκτός του psn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω εχω 4,65,2 rebug και το ιντερνετ και browser ανοιγουν κανονικά, κατι αλλο θα φταιει σε σενα μαλλον

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com