28 Ιαν 2015

Πιο κοντά από ποτέ το PS4 Jailbreak;;;



Η ομάδα Lizard Squad έγινε ευρέος γνωστή την περίοδο των Χριστουγέννων με τα χτυπήματα της στα PSN και Xbox Live πράγμα που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο που δεν μπορούσε να απολαύσει online gaming.Χτες χτύπησαν το Facebook και το instagram αλλά τώρα θα μου πείτε τι μας ενδιαφέρουν όλα αυτά.; Η συγκεκριμένη ομάδα σύμφωνα με τις φήμες βρήκε ένα κενό ασφαλείας στο 2.03 firmware update του PS4 και προέβη σε JAILBREAK τρέχοντας iso games αλλά και DLC χωρίς κανένα πρόβλημα και θα το κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 για όλους...Λέτε να έφτασε ο καιρός;;;

10 σχόλια:

  1. ε και..... μετα θα θελεις 2tb στην ξεφτίλα να βαλεις το πολυ 15 παιχνίδια μεσα είμαι της γνώμης οτι και να περαστεί cfw θα είναι ασύμφορο εκει που έχουν παει οι σκληροί δυσκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pou exoun paei oi skliroi re seis ti lete.Me 3tb skliro sta 100 eurw kai me paixnidia sta 25gb meso oro bazeis 100+ paixnidia mesa ta opoia me timi 40 eurw meso oro thes 4000 eurw.Pou 100 pou 4000 min leme kai oti theloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 tb 100 euro πραγματικά που έχει να πάρω 2 :-p.
    Ας γίνει η αρχή και μετα βλέπουμε τι θα κάνουμε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει Και Η Λύση Το BluRay Recorder Quad Layer Με 60€~70€ Παίρνεις Ενα Καλό Που Γράφει 25GB , 50GB ,128GB Δισκάκια Και Είσαι Λύνει Το Θέμα Χώρου!! Το 25GB Δισκάκι (~23GB) Κάνει 1€~2€ Και Το 50GB (~46GB) Κάνει 4€ ~ 5€!!! Μακάρι Να Βγεί Κανά Jailbrake!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα Οκ και μετα ξυπνησαν.. Παρομοιες πιπες ελεγαν και O Kakarots kai GeoHot για PS3 και ο πρωτος τις συνεχιζει.. Αν σπαει που δυσκολα θα γινει διοτι τα πατς πανε συννεφο θα γινει μονο απο Rebug !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1ο. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράζεσαι για τους Kakaroto και GeoHot με τέτοια λόγια στο site.
    2ο. Αν δεν ήταν ο GeoHot δεν θα είχαμε ελεύθερο λογισμικό για το ps3
    3ο. Πια patch εννοείς που πάνε σύννεφο?
    4ο. Υπάρχουν άτομα πέρα των Rebug που μπορούν να κάνουν περισσότερα από όσα οι Rebug.
    5ο. Το ότι δεν θα σπάσει, σε διαψεύδει το παρελθών διότι όλες οι κονσόλες τις sony (και γενικότερα όλα τα λογισμικά) έχουν κενό ασφαλείας έως ότου την βρει κάποιος cracker..και όχι hacking team όπως Rebug.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν 1Απριλιάτικο ακούγεται. Για να δούμε. .μη ψάχνουμε κονσόλα με 2.03fw μετά.Μακαρι να ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com