26 Ιαν 2015

4 Χρόνια Psjailbreak.gr



Από το Γενάρη του 2011 που το site μας είναι ενεργό και για 4 χρόνια,τα παιδιά που το απαρτίζουν έχουν βοηθήσει τα μέγιστα για να μεταφέρουν τη γνώση του jailbreaking της αγαπημένης μας κονσόλας,του PS3.Στην αρχή δεν ήμασταν και πάρα πολλοί, με τον καιρό όμως η παρέα μεγάλωνε και προσπαθήσαμε αυτό το παρε'ί'στικο κλίμα να μη χαλάσει ποτέ,άλλες φορές με επιτυχία άλλες φορές χωρίς.Με μεγάλο κόπο έχουν γραφτεί τόσοι και τόσοι οδηγοί,για να κάνουν εύκολο σε κάποιον διαβάζοντας απλά,να κατανοήσει περισσότερα πράγματα όσο αφορά την αγαπημένη μας κονσόλα.Σίγουρα όλο αυτό τον καιρό με τη συμβολή των moderator αλλά και απλών μελών έχουμε κυκλοφορήσει custom firmware στα Ελληνικά,fan control,hacks,patch για το pro και πολλά άλλα δείχνοντας πάντα συνέπεια στην ενημέρωση σας.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια κι ένα συγνώμη σε όσους ενδεχομένως άθελα μας έχουμε πικράνει και υποσχόμαστε να γινόμαστε καλύτεροι και σύντομα να έχουμε jailbreak και για το PS4


O Admin mv79 και οι Moderator Baxalo-Ermak86

17 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά, και του χρόνου με υγεία σε όλους και το ps4 με cfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, είμαι ένας πικραμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια Πολλα , και να τα εκατοστησετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τα εκατοστησεις σαιταρα !!! Το PS100 να χακαρεις και ας ειμαστε μαθουσαλες !!! ΜΠΡΑΒΟ σε ολους και για ολα μαγκες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια μπράβο στους συντελεστές, που με ευγένεια αλλά και πυγμή μας προσφέρουν αφειλοκερδώς τις γνώσεις, το χρόνο αλλά κι ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί! Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!
    ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνια πολλά παιδιά! η αλήθεια είναι πως άμα δεν υπήρχε το psjailbreak.gr δεν θα ξέραμε και πολλά πράγματα.. Το site όμως πέρα από είναι ελληνικό και βοηθητικό είναι και παρεΐστικο όπως πολύ καλά γράφει ο Μάνος.. Παιδιά και εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά παιδιά να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί με PS4 Jailbreak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ό,τι έχω μάθει για το ps3 το χρωστώ σ'αυτή την καταπληκτική παρέα και έχω αποθηκευμένο το url στα Αγαπημένα μου γιατί πάντα πρέπει να κρατάμε ένα back up του νομίμως jailbroken blog μας...Χρόνια καλά με πολλά καλούδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά στην καταπληκτική παρέα μας και να τα τετραπλασιάσουμε τα χρόνια και τα άτομα!!!
    Συνεχίζουμε να προσφέρουμε εμείς σαν admin & mod, γιατί έχουμε απέναντί μας όλους εσάς που προσπαθείτε και έχετε την υπομονή να διαβάζετε και να ακούτε αυτά που λέμε και γράφουμε.4 χρόνια (δεν είναι και λίγα) προσπαθούμε και έχουμε καταφέρει να ενώσουμε άτομα από όλη την ΕΛΛΑΔΑ σε μια συζήτηση, όχι μόνο για το περιεχόμενο της κοινότητας μας αλλά και για την καθημερινή συζήτηση (πειράγματα και άλλα) και πλέων έγινε το chat τρόπος εκτόνωσης και έκφρασης, για πολλά άτομα από εσάς (και έμενα φυσικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια πολλά παιδιά! Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση όλα αυτά τα χρόνια και τις γνώσεις που μας μεταδίδετε! Σας εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία και ίδια διάθεση για προσφορά στα μέλη σας!

    (Από ένα όχι και τόσο ενεργό μέλος που σας διαβάζει όμως καθημερινά.) :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια μας πολλά !!!! Δεν θα μείνω στο περιεχόμενο του blog, και το πόσο έχει βοηθήσει στην ελληνική jailbreak σκηνή και όχι μόνο, γιατί το θεωρώ αυτονόητο. Θέλω να ευχαριστήσω για την ύπαρξη του blog κυρίως για τα άτομα που γνώρισα εδώ μέσα. Πολλούς από αυτούς τους θεωρώ φίλους μου και κάποιους ΑΔΕΡΦΟΥΣ. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι μου κρατούσε συντροφιά σε κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής μου διαβάζοντας τα νέα για την αγαπημένη μου κονσόλα και συζητώντας με τα άτομα που προανέφερα. Για όλα αυτά θα είμαι για πάντα ευγνώμον. Χρόνια πολλά και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρονια πολλα ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια admin,mod,μελη που απο την πρωτη στιγμη με βοηθησαν εδω και μερικους μηνες γιατι ειχα μεινει πολυ πισω και ειχα σκουριαση.
    Και παλι ευχομαι τα καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά στο site! Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στην ομάδα των 3 παλληκαριών που το κρατάνε πάντα ενήμερο και με ενδιαφέροντα θέματα. Ήμουν από την day 1 και θα συνεχίσω να το επισκέπτομαι όποτε μπορώ. Να'στε πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρονια πολλα στο αγαπημενο μας blog. Οπως προειπε ο γκαρντασακος εχει γινει πλεον τροπος ζωης..
    Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη του που συνεχιζουν κι ελπιζω να συνεχισουν και στο μελλον να το στηριζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com