30 Νοε 2014

Psjailbreak.gr PES 2015 Patch by Village336



Το περιμένατε σίγουρα καιρό και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το μέλος μας ο Village336 όπως και πέρσι έτσι και φέτος κυκλοφόρησε το πρώτο patch για το PES 2015! Το patch περιλαμβάνει σωστά ονόματα ομάδων,μεταγραφές,εμβλήματα αλλά και 20 νέες ομάδες ανάμεσα τους ο ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος.Το patch λειτουργεί με την BLES02088 και με την έκδοση 1.00.01- Datapack 1.00. Δώστε μεγάλη προσοχή στις οδηγίες για να μη ρωτάτε συνέχεια τα ίδια τα γράφουμε όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται..

Κατεβάστε για αρχή το φάκελο που σας δίνουμε που περιέχει όλα τα αρχεία και αποσυμπιέστε τον.Στη συνέχεια πάρτε ΜΟΝΟ το φάκελο PS3 και βάλτε τον σ ένα στικάκι fat32.Πηγαίνετε στο μενού του PS3 στο Save Data Utility και επιλέξτε το στικάκι σας.Περιμένετε να φορτωθούν όλα τα αρχεία και κάντε copy multiple.Αν σας ζητηθεί overwrite κτλ κάντε το.Στη συνέχεια αφού περαστούν τα ονόματα εμβλήματα κτλ πηγαίνετε μέσα στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στα Έξτρα-Επεξεργασία-Διαχείριση δεδομένων-Εισαγωγή ομάδας και αρχίστε να περνάτε τις έξτρα 20 ομάδες με τα δεδομένα τους.Αφού τελειώσει και αυτό είστε έτοιμοι να παίξετε.Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Village336 για την εξαιρετική δουλειά του

Download Link Υπάρχει νεότερο patch 

21 σχόλια:

  1. poli kali douleia village336!!!!!!!
    ena megalo mprabo apo mena gia tin ekeretiki doulia s........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος παλι ο village !! Να ρωτησω ομως κατι που δεν θυμαμαι. Αν αργοτερα βγει και GSL απο WeHellas το υπαρχων patch θα χρειαστει ας πουμε απεγκατασταση ή δεν επηρεαζει σε καμια περιπτωση καποιο αλλο patch ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω περσι το περασα απο πάνω και δεν ειχα θέμα..μεχρι Μαρτιο που το τραβάνε αυτοί μια χαρα ειναι αυτό :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα έχουν πειραχθεί και τα στατιστικά των παικτων στις διορθωμένες ομάδες???Η απλά τα ονόματα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομίζω στατιστικά δεν εχουν πειραχτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα παιδιά!Κάτι τελευταίο!οταν παίζω online! Οι ομάδες θα έχουν τα ονόματα διορθωμένα?
    Η τα ονόματα πριν την διορθωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρατηρηση. Εβαλα το πατσακι ...ολα οκ! Τις 20 ομαδες τις εκανα εγκατασταση ...ολα οκ! Εψαξα τις ομαδες στο παιχνιδι, τις βρηκα ...ολα οκ! ΟΜΩΣ εβαλα νεο πρωταθλημα PES και εμενα στο Load πριν ξεκινησει ο αγωνας. Δεν ξεκιναγε καθολου.Load-Load-Load ασταματητο. Εκανα απεγκατασταση ολα οσα περασα απο το πατσακι και τωρα παιζει-ξεκιναει νεο πρωταθλημα κανονικα. BLES02088 01.01 εχω και εγω. Αν καποιος εχει το ιδιο ή καποιο αλλο προβλημα ας πει. Ελπιζω σε καποιο update fix !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικο το παιχνιδι εμενα μου κολλουσε πριν βάλω το οποιοδήποτε patch...Συνέχιζε να το κάνει και μετα το ξενο patch που περασα και μετα από αυτό...προβλημα ισως του παιχνιδιου..ελπιζω με τον νέο multiman να διορθωθεί

      Διαγραφή
    2. Μανο το μονο προβλημα με το PES που αντιμετωπισα ειναι αυτο που λεω ποιο πανω. Κατα τα αλλα μια χαρα τρεχει. Απλα δεν εκανε Load σε νεο πρωταθλημα. Λογικα καποιο αρχειακι θα φταιει γιατι το πατσακι τρεχει μια χαρα κατα τα αλλα. Να πω πως ειχα επιλεξει στο νεο πρωταθλημα τον ολυμπιακο, στο πρωταθλημα PES.

      Διαγραφή
  8. mia erwtisoula kai apo emena.. evala to patchaki kai leitourgei aprovlimatista ola ok alla argei na mou kanei load tis omades-simata-emfaniseis-paiktes klp. kamia idea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχως ετσι γινεται με ολα τα patch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ego to ebala ala otan pao na peraso tis omades lei pos prepi na anabadmiso to data pack
    pos to kano ayto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γραφει και στην είδηση οτι πρεπει να εχεις και datapack το καινουργιο και το update να εχεις κανει.το update με το που πας να τρέξεις το παιχνιδι σου λεει να κανεις αναβαθμιση και μετα μεσα στο παιχνιδι στην επεξεργασία λεει πακέτα
      Δεδομένων και αναβαθμιζεις κι εκει

      Διαγραφή
  11. καλησπερα εγω εχω το 1.00.03 update του παιχνιδιου με αυτο το patch θα εχω προβλημα?μετα για να περασω το winter patch θα μπορω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.Η σειρά είναι ακριβώς όπως περιγράφεται στο ποστ πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να σβήσεις όλα τα game data utility τα πακετα δεδομένων και να τα περάσεις από την αρχή

      Διαγραφή
    2. και φυσικά υπάρχει νεότερο final patch και όχι αυτό

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com