19 Οκτ 2014

Μίνι παρουσίαση Playstation TVΤο Playstation TV έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου.

Απολαύστε καινοτόμες λειτουργίες και τεχνολογία, αποκλειστικά στο PS4, ενσωματωμένες σε μια κομψή, μικρή κονσόλα.

Μην χάσετε ούτε στιγμή από τα παιχνίδια σας PS4, ανεξάρτητα από το ποιος χρησιμοποιεί την κύρια τηλεόραση, χάρη στο Remote Play (απομακρυσμένο παιχνίδι) μέσω του PS TV.

Παίξτε μια μεγάλη ποικιλία από συμβατά παιχνίδια PlayStation Vita, PSP και PS one στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης σας.

Περιλαμβάνει ένα ψηφιακό κουπόνι για να κατεβάσετε τρία παιχνίδια PS Vita.

Λάβετε ενημερώσεις μέσω email με ειδικές προσφορές, διαγωνισμούς και εξελίξεις για το PS TV, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Με το Remote Play (απομακρυσμένο παιχνίδι) δεν εξαρτάστε ποτέ από μία μόνο τηλεόραση. Όταν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί την κύρια τηλεόραση, μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε τα παιχνίδια PS4 σε άλλη τηλεόραση HD του σπιτιού σας. Απλά συνδεθείτε στην τηλεόραση HD που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πάρτε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4 και συνεχίστε να παίζετε*.

Απολαύστε μια κορυφαία σειρά με δημοφιλείς και αγαπημένους τίτλους, στους οποίους περιλαμβάνονται παιχνίδια του PlayStation Vita, του PSP® και του PlayStation® από τους κλασικούς τίτλους του PS one.

Αγοράστε, ενοικιάστε ή μεταδώστε ταινίες και μουσική από το PlayStation Store και προβάλετε την επιλογή σας σε οποιαδήποτε τηλεόραση. Ιδανική λύση όταν δεν συμφωνείτε για το τι θα παρακολουθήσετε με τα άλλα μέλη της παρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com