22 Οκτ 2014

Εξηγήσεις για τον Multiman 4.65



Επειδή αρκετοί αναρωτιέστε τι γίνεται με τον Multiman 4.65 να σας ενημερώσουμε πως η δουλειά που έπρεπε να κάνει ο Ermak86 και αφορά το κομμάτι μας ως psjailbreak.gr έχει ολοκληρωθεί από τις πρώτες δύο μέρες που μας ανατέθηκε όλο αυτό και ζητήθηκε η βοήθεια μας.Ήμασταν και είμαστε πάντα πιστοί σε αυτά που υποσχόμαστε όπως συμβαίνει πάντα 4 χρόνια τώρα και στην προκειμένη περίπτωση η ευθύνη της αργοπορίας οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Deank ο οποίος δε τήρησε τις δεσμεύσεις του.Αυτά από εμάς και ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα νέα του 

5 σχόλια:

  1. Θελω τα λεφτα μου πισω !! Ρε σιγα μην απολογηθειτε κι'ολας !!! παμε καλα ?? Τα νεα της σκηνης τα μαθαινουμε την ιδια μερα για να μην πω ωρα. CFW απο το psjailbreak.gr εχουμε. Tools απο το psjailbreak.gr εχουμε. Λυσεις-συμβουλες απο το psjailbreak.gr εχουμε. Σε οποιον δεν αρεσει το psjailbreak.gr η ειναι τοσο βιαστικος η τεσπα χαλαστικε με τον καθε multiman μπορει να ψαξει αλλου !! Απλα πραματα !!! Και βεβαια τουλαχιστον οι ποιο παλιοι εδω ξερουν καλα πως εδω και 4 χρονια το psjailbreak.gr δεν καβαλησε ουτε για πλακα το καλαμι !! Αντιθετα οι οποιες γνωσεις αποκτωνται διαμοιραζονται. Να τα λεμε και αυτα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυκλοφορει ηδη unofficial Multiman για οποιον βιαζεται... Δεν ειναι αναγκη να απολογηται κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to unofficial multiman den exi kamia sxesi me ton dean.
      einai mod me call's apo 4.65 kai bebeos apotiximeno.den to sinistoume!

      Διαγραφή
  3. Κάτα πάσα πιθανότητα ο Deank προσχώρησε στην ομάδα rebug η οποία δηλώνει οτι επιστρέφει δρυμύτερη έχωντας στην ομάδα 2 dev περισσοτέρους απο πριν.Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο τους cfw που πιθανολογείτε να έχει ενσωματωμένο τον multiman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com