9 Ιουλ 2014

Patch που παρακάμπτει την ασφάλεια του 4.60 firmware για τα ODE



Ο Habib συνεχίζει αυτή την περίοδο να είναι ένας από τους πιο αξιόλογους dev για την PS3 σκηνή και πριν από λίγο κυκλοφόρησε ένα ακόμη πολύ χρήσιμο patch με το οποίο παρακάμπτεται η προστασία που υπάρχει στο 4.60 official firmware και μπλοκάρει τα ODE.Το συγκεκριμένο patch ενσωματώθηκε στον Iris Manager και πλέον δεν έχουμε τα error 80010017 και 8001002b που έβγαιναν στους χρήστες των ODE όταν έτρεχαν τα ISO με update η χωρίς αλλά και με δισκάκι μέσα

Download Link Patched Iris Manager

3 σχόλια:

  1. Πως το περναω αυτο το patch? Πριν το 4.60 update το E3 ODE δουλευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γραφει στην αναρτηση.. :-)

      Διαγραφή
    2. χαχαχα...εισαι τρομερος ρε φιλε..χωρις ειρωνεια με εκανες και γελασα.γιατι ρε αγορινα με κανεις ετσι? εγω αμα σε ηξερα θα σε πηγαινα και για μπυρουλες εσυ γιατι με στεναχωρεις?ελα πες μου οτι με πειραζεις .δεν εχω προβλημα.
      Λοιπον κοιτα πως εχουν τα πραγματα... ειχα βαλει ( οχι εγω ) στο PS3 το E3 ODE και επαιζα κανονικα. τωρα μετα το update παιζω μονο με την γκομενα μου.Θες να μου πεις που το ριχνω αυτο το τιμημενο το αρχειακι γιατι δεν εχω ιδεα.το βαζω στο εξωτερικο σκληρο εκει μαζι με τα παιχνιδια?που? γιατι στην αναρτηση που μου λες δεν βλεπω κατι..

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com