7 Μαρ 2014

Τα νέα της ημέρας από τη Sony



Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε τα σχέδια της για το λανσάρισμα δύο PlayStation πακέτων τα οποία θα περιλαμβάνουν το Watch Dogs και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Watch Dogs, στις 27 Μαΐου, διαθέσιμα θα γίνουν δύο νέα bundles για τα PlayStation 4 και PlayStation 3 τα οποία θα περιλαμβάνουν τον πολυαναμενόμενο τίτλο της Ubisoft.Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι PlayStation εκδόσεις του Watch Dogs θα περιλαμβάνουν 60’ λεπτά αποκλειστικό περιεχόμενο, το οποίο και θα είναι διαθέσιμο μέσω του PSN κατά το λανσάρισμα του τίτλου. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί τιμή διάθεσης για τα δύο PlayStation πακέτα.
Επίσης σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Sony, ο Jack Tretton, ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment America, πρόκειται να αφήσει τη θέση του στις 31 Μαρτίου του 2014. Η παραίτηση αυτή είναι αποτέλεσμα της "αμοιβαίας συμφωνίας ανάμεσα στην SCEA και στον κύριο Tretton να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους".
Τέλος κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Dragoon Age 3 το οποίο το αναμένουμε το φθινόπωρο για Playstation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One και PC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com