6 Ιαν 2014

VSH PRX Loader 1.03 + webMAN 1.28


Νέα έκδοση από τον Deank για το webMAN, δίνοντας την δυνατότητα χρήσης του control fan για όλα τα CFW 4.21 - 4.53 καθώς επίσης και ενημερωμένη έκδοση του PRX Loader.
Για όσους είναι σε 4.53 CFW με Cobra δυνατότητες δεν χρειάζεται η εγκατάσταση του PRX Loader.
Η χρήση του webMAN μας δίνει πλέον την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το XMB και να εκτελούμε αρκετές λειτουργίες από αυτό ακόμα και ενώ είμαστε σε κάποιο παιχνίδι μέσα.
Οι πιο σημαντικές είναι:
  • Ενεργοποίηση FTP στο XMB
  • Ρύθμιση control fan και εμφάνιση θερμοκρασιών στο XMB
  • Εκτέλεση παιχνιδιών κατευθείαν από το XMB
  • Αναγνώριση PS3, PS1, PS2, PSP και Blu-ray ταινιών σε ISO
  • Διαχείριση του webMAN από τον Η/Υ  

CFW χωρίς Cobra
Κάνουμε εγκατάσταση το PRX Loader. Αντιγράφουμε τα webftp_server_noncobra.sprx και plugins.txt στην διαδρομή "/dev_hdd0/game/PRXLOADER/USRDIR/" , το category_game.xml (κρατάμε backup το παλιό αρχείο) στο "/dev_blind/vsh/resource/explore/xmb/" και το stage2.bin στο "/dev_blind/sys/".
Κάνουμε επανεκκίνηση την κονσόλα και τρέχουμε το VSH PRX Loader από το XMB. Από εδώ και πέρα έχουν ενεργοποιηθεί η δυνατότητες του webMAN. Κάθε φορά που ανοίγουμε την κονσόλα θα πρέπει να εκτελούμε το VSH PRX Loader. Προστέθηκε και ο φάκελος My Games από όπου μπορείτε να τρέξετε τα παιχνίδια σας(discless) χωρίς να χρειάζεται να μπείτε σε κάποιον manager.

CFW με Cobra
Δεν χρειάζεται η εγκατάσταση του PRX Loader. Αντιγράφουμε τα webftp_server.sprx και boot_plugins.txt στην διαδρομή "/dev_hdd0/". Κάνουμε επανεκκίνηση την κονσόλα και εκτελείται αυτόματα το webMAN.

Ρύθμιση του Control Fan
Κρατάμε πατημένο το select. Με τα πλήκτρα πάνω-κάτω ρυθμίζουμε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Μας εμφανίζει πάνω δεξιά στο XMB πίνακα με την τρέχουσα ρύθμιση. Πατώντας το select + R3 εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία CPU / RSX. Μπορούμε να εκτελέσουμε τα παραπάνω ακόμα και μέσα από παιχνίδι, πατώντας πρώτα το PS από το χειριστήριο.

Ανάγνωση δίσκων NTFS
Κάνουμε εγκατάσταση το prepNTFS.pkg. Συνδέουμε τον δίσκο NTFS και τρέχουμε το Prepare NTFS Drives for webMAN. Το πρόγραμμα αυτό ψάχνει για συμβατά αρχεία ISO στον εξωτερικό δίσκο στους φακέλους PS3ISO / PSXISO / BDISO / DVDISO και τα εμφανίζει στις αντίστοιχες κατηγορίες του My Games. Για την δημιουργία συμβατών ISO αρχείων χρησιμοποιούμε το Cobra GenPS3.

Ανοίγοντας στον Η/Υ έναν internet explorer και βάζοντας την IP της κονσόλας μας, θα ανοίξει η σελίδα διαχείρισης του webMAN από όπου μπορούμε να ρυθμίσουμε αρκετές παραμέτρους, όπως το control fan, τι δεδομένα θα ψάχνει κατά την εκκίνηση, επιλογή παιχνιδιού και αυτόματο mount στην κονσόλα, επανεκκίνηση και τερματισμός της κονσόλας κτλ....

Screenshots από το web:
Download Link:
VSH PRX Loader + webMAN
prepNTFS.pkg
Cobra_GenPS3iso 

18 σχόλια:

  1. Δοκιμάστικε από εμένα και δουλεύει άψογα! Πάρα πολύ καλές και χρήσιμες λειτουργίες μιας και μπορείς να ρυ8μίσεις το fun speed εν ώρα παιχνιδιού, να ελέγχεις τα πάντα μέσω υπολογιστή, ακόμη και όταν παίζεις μπορείς μέσω ftp να μεταφέρεις αρχεία στον σκληρό του Ps3 και πολλά άλλα!!! Μπράβο στον Baxalo για τον οδηγό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικη ενημερωση και οδηγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρησιμοποιώντας το τα παιχνίδια εμφανίζονται κατευθείαν η χρειάζονται φόρτώμα κανονικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emfanizontai kateuthian. an prostheseis kainourgia kaneis epanekinisi tin konsola na emfanistoun i apo to web kaneis refresh xml & html

      Διαγραφή
    2. Εμφανίζονται με το που εκκινήσουμε την κονσόλα ή χρειάζεται να τρέχουμε κάθε φορά το VSH PRX Loader

      Διαγραφή
  4. μια ερωτηση αν μετα θελω να κανω το ps3 οπως ηταν πριν δηλαδη να τα κανω απεγκατασταση πως γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den aferis to category_game.xml!!!!!!!!!!
      apla bazis ksana opoio cfw exis

      Διαγραφή
    2. afaireis ta arxeia pou prostheses mesa kai vgazeis to VSH Loader.
      webftp_server_noncobra.sprx, plugins.txt
      to stage2.bin to afineis mias kai einai arxeio tou multiman..

      Διαγραφή
  5. ρε παίδια που ειναι αυτο?"/dev_blind/vsh/resource/explore/xmb/"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pane sta settings tou multiman, terma kato sxedon kai exei epilogi write access to /dev_flash. to kaneis enable kai mpaineis mmos opou emfanizete pleon to /dev_blind

      Διαγραφή
    2. ευχαρειστω baxalo και το psnope δουλεψε μια χαρα:)

      Διαγραφή
  6. με το 4,50 το ελληνικό δεν μου δουλέυει.
    εμφανιστηκε ο φακελος με τα παιχνιδια αλλα όταν πατάω να τρεξω κάποιο με ρωτάει do you want to close the broswer και πατάω ναι και με πετάει παλι sto xmb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόλις το έβαλα και γω, λοιπόν φιλε geoxras αφού πας στο My Games πατας το παιχνίδι που θες και μετά του λες ναι και μόλις σε βάλει στο xmb πας εκει που ήταν το παιχνίδι (playstation ) και φορτώνεις το παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. Τελικά έβγαλα άκρη μετά απο ένα πείραγμα στις ρυθμίσεις του Webman!

      Διαγραφή
    3. το my games παίζει κανονικά αλλα αν πατας select + R3 κολαει το ps3.

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com