15 Δεκ 2013

Ο Frago του Ps3news στο Psjailbreak.gr με PS4 Mods



O Λευτέρης είναι χρόνια moderator στο ps3news και ασχολείται με διάφορα θέματα όσο αφορά τις κονσόλες Playstation.Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις και τα mods του με το psjailbreak.gr και τον ευχαριστούμε γι αυτό καλωσορίζοντας τον στην παρέα μας.Παρακάτω θα δείτε πως το PS4 σας δεν θα ανεβάζει θερμοκρασίες

Για σας,με λένε Λευτέρη κ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να κρατήσετε το PS4 για μια ζωή! Να είστε σίγουροι ότι το PS4 όπως κ το PS3 μετά από 2-3 χρόνια θα βγάλει τις ίδιες ζημιές κ αυτό για εμπορικούς λόγους όπως ξέρετε !Όπως θα δείτε στο βίντεο χωρίς να πειράξω τις στροφές του ανεμιστήρα ή θερμοκρασία του είναι στους 46-48 βαθμούς σε ένα ελαφρύ παιχνίδι, μετά που πείραξα τις στροφές θα δείτε ότι έπεσα στους 31-33 με ένα 10% παραπάνω,οπότε γιατί να αφήσω το PS4 μου να τρώει κάψιμο?

Ας αρχίσουμε
1 Trimmer 220k
1m καλώδιο λεπτό
Γνώση!!!

Θα κόψετε το καλώδιο γκρι του ανεμιστήρα όπως βλέπετε στην εικόνα

Μετά θα κόψετε το πρώτο από αριστερά του τροφοδοτικού όπως στην εικόνα

Τώρα αν ενώσουμε αυτά τα 2 θα δουλέψει τέρμα ο ανεμιστήρας για αυτό βάζετε το trimmer όπως εγώ στην εικόνα-βίντεο

          

15 σχόλια:

  1. 46-48 an douleuei mia xara einai an analogistoume ta 70aria kai 80aria tou PS3. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ξεχνάς ότι του ps3 ο gpu ήταν φτιαγμένο για να αντέχει μέχρι 65-70 όπως κ το PS4 αντέχει από ότι έχω μάθει 50-55

      Διαγραφή
  2. @frago kane tin magkia na mplokareis tpt firmware na trelaneis kosmo :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το ήθελα αλλά δεν είναι αυτός ο τομέας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω 55 βαθμούς max temp πολύ δύσκολο ποιο πολύ προς 65 το κόβω σίγουρα καλό θα ήταν ένας ποιο ποιοτηκός εξαερισμός και ποιο ήσυχος ανεμιστήρας
    αλλά γι αυτο κοστιζει και 399 ευρώ και οχι 699 οπως κάποτε το ps3
    Μακάρι να μην έχει θέματα με θερμοκρασίες θα ξενερωσω αν κάνουν το ιδιο λάθος 2τερη φορά!!έλεος δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με εναν Gaming Υπλογιστη ξεχνας θερμοκρασιες...Και εχει συν τα Free games!Και το steam που εχει προσφορες καθε μερα.Ειναι απογοητευση το Ps4 να τρεχει μονο 30 Fps Και το pc 100 και μιλαμε για τρελες διαφορες.Aποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μάλλον είσαι λίγο άσχετος σε θέμα gaming(άποψη μου)
      1ον-Ποίος σου είπε ότι το PS4 πάει μόνο 30fps?

      2ον-Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καλύτερο gaming μηχάνημα από το PS4 και

      3ον-Για να φτιάξεις ένα pc κ να λες ότι φτάνει το PS4 θες το ΛΙΓΌΤΕΡΟ 3000ευρώ ενώ το PS4 κάνει 410!!!

      Διαγραφή
  6. Δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο Λευτερης αλλα αυτα που λεει ειναι τραγελαφικα και επικινδυνα και συστηνω σε ολους να αφησουν τα φρεσκοαγορασμενα PS4 τους ησυχα!

    Καταρχην πουθενα δεν αναφερεται οτι με αυτη τη διαδικασια η εγγυηση παει περιπατο,επειτα το να λεει καποιος σοβαρα οτι μια υπερσυγχρονη cpu αντεχει το πολυ 50-55 βαθμους και οτι παρολαυτα οι Γιαπωνεζοι την αφηνουν να δουλευει οριακα στους 48 βαθμους ειναι τουλαχιστον γελοιο!

    Πληροφοριακα το PS3 μου το εχω πανω απο 3 χρονια και δεν εχω πειραξει στο ελαχιστο τη λειτουργια του ανεμιστηρα και δεν εχει βγαλει καμμια απολυτως ζημια "για εμπορικους λογους".

    Και κατι προς τους διαχειριστες εδω μεσα....πλεον δεν ειστε ενα σαιτ που το βλεπουν 5-10 ατομα αλλα ενα σαιτ που το διαβαζουν παρα πολλοι και πραγματικα μεχρι τωρα κανατε παρα πολυ αξιολογη δουλεια!Μην το χαλατε τωρα και μην ωθειτε κοσμο σε διαδικασιες που μπορουν να οδηγησουν στη καταστροφη των κονσολων τους ή στην απωλεια της εγγυησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γνωρίζουμε hell οτι το διαβάζει πολύς κόσμος το site αλλα όταν κάποιος εχει μεράκι και κάνει τέτοια πράγματα καλο είναι να μαθαινονται.ακομα και jailbreak να κάνει κάποιος η κονσόλα μπορει να πάθει κάτι ο καθένας είναι υπευθυνος για το μηχάνημα του οτι ανεβαίνει ανεβαίνει ως είδηση

      Διαγραφή
  7. Λευτερη Χρονια πολλα για τη γιορτη σου. Καλος ο οδηγος αλλα εγω προσωπικα θα σκεφτω για μονταρισματα και αλλαγες παστας μετα την παροδο της διετιας οταν και θα εχει ληξει η εγγυηση.
    Μεχρι τοτε το PS4 θα παραμενει απειραχτο οσον αφορα το hardware.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον matzo,σε μηχάνημα τόσο καινούριο και με εγγύηση δε βάζουμε χέρι.
    Χρόνια πολλά Λευτέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ παιδιά για τις ευχές σας,ωστόσο για τους δύσπιστους που δεν πιστεύουν ότι πρέπει να δώσουν 3000 ,ο πιο δυνατός υπολογιστής αν θυμάμαι καλά αποτελείτε από 50 ps3 νομίζω μετά έχεις αυτή την στιγμή ένα pc με αξία 1500 ευρώ,για 3-4 χρόνια είσαι κομπλέ αλλά κ πάλι δεν πιστεύω ότι θα σου παίζει όλους τους τίτλους άψογα,Μετά από λίγο καιρό θα βγει ένα παιχνίδι που θα θέλει νέα κάρτα γραφικών, δεν θα δώσεις πάλι λεφτά?ενώ το PS4 θα το έχεις κ θα ξέρεις ότι για 8 χρόνια είσαι κομπλέ,μετά το ps4 επίσημα βγάζει 1.84 gflops πόσα pc το κάνουν αυτό με 410 ευρώ???κ εντάξει όντως δεν θες 3000 ευρώ για ένα pc ήταν τρόπος ότι κ καλά,αλλά μάλλον δν το κατάλαβαν μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλώ να σταματήσει το trolling και να σχολιάσετε ότι θελετε που αφορά το θέμα και μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λιγο ασχετο αλλα καποιος απο σας θα ξερει να μου απαντησει. Το super slim μπορω να το κανω jealbreak ή δεν γινεται επειδη εχει προεγκατεστημενο μη συμβατο firmware ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com