22 Νοε 2013

PSN - Λανθασμένος κωδικός πρόσβασης;
Η παγκόσμια Ομάδα Ασφαλείας πραγματοποιεί μια μαζική επαναφορά των κωδικών πρόσβασης όλων των λογαριασμών που εμφανίζουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα σε εβδομαδιαία βάση.
Αυτό δε σημαίνει ότι οι εν λόγω λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί, αλλά μόνο ότι έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των λογαριασμών και ενεργούμε προληπτικά. Μερικές εβδομάδες, όπως αυτή την εβδομάδα, όταν γίνεται επαναφορά ενός μεγάλου όγκου κωδικών πρόσβασης μπορείτε να δείτε μια αξιοσημείωτη αύξηση στον αριθμό των χρηστών με αναφορές για sign-in προβλήματα.

Όπως και προηγουμένως , απλά πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία " forgotten password " για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης σας και να ανακτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας.
Η διαδικασία περιλαμβάνει αρχικά να επιλέξετε το εικονίδιο forgotten password ,στην συνέχεια να εισάγετε το email που χρησιμοποιείτε για το PSN και την ημερομηνία γέννησης που έχετε δηλώσει στο PSN προφίλ σας. Τέλος, θα λάβετε ένα email επαναφοράς κωδικού και θα πρέπει να δηλώσετε έναν καινούργιο κωδικό.

Οι χρήστες που επηρεάζονται καλό θα ήταν να επιλέγουν έναν κωδικό που είναι άγνωστος για τους άλλους και είναι δύσκολο να το μαντέψουν . Επίσης, να χρησιμοποιείτε ένα συνδυασμό e-mail διεύθυνσης/ κωδικού που δεν είναι εύκολο να βρεθεί, να ανανεώνετε τακτικά τα στοιχεία του sign-in (σύνδεσης του λογαριασμού) ( π.χ. να αλλάζετε τους κωδικούς πρόσβασης) και να εμπιστεύεστε την εισαγωγή στοιχείων του SEN sign-in μόνο σε ασφαλείς και αναγνωρισμένες PSN ή SEN ιστοσελίδες και portals)

Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια διαδικασία με την οποία θα ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι χρήστες κάθε εβδομάδα μέσω e -mail.

1 σχόλιο:

  1. Eleos re Sony, ti periergi drastiriotita ? apo ton kairo tou Noe pou exo na mpo apo to PS3 i apo to Plus pou evala sto PS Vita opou mpainei pantou sxedon automata ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com