19 Νοε 2013

21 Μαρτίου κυκλοφορεί το remake του FFX



Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, το αναμενόμενο Final Fantasy Χ/Χ-2 HD Remaster θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου στην Ευρώπη για το PlayStation 3. Ωστόσο, ο εκδότης του παιχνιδιού -στο σχετικό δελτίο Τύπου- δεν αναφέρει την έκδοση του τίτλου για το PlayStation Vita. Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer, καθώς και το pack-art infographic του παιχνιδιού τα οποία και μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι τα HD remakes των Final Fantasy 10 και Final Fantasy 10-2 θα πωλούνται σε ένα Blu-ray disc, όμως αυτό θα συμβαίνει μόνο για την έκδοση του PS3, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν την Limited Edition η οποία περιλαμβάνει το Artwork Book.

      

3 σχόλια:

  1. Επιτελους, υπηρχε συζητηση για remaster αυτου πριν απο χρονια.
    Ενα πολυ ωραιο και αρκετα παλιο (ps2) παιχνιδι και απο τα τελευταια turn based rpg που βγηκαν, πραγματικα ελπιζω τα γραφικα του να μην ειναι χαλια για τα σημερινα δεδομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιχνίδι ηταν μια χαρα γραφικα και στο ps2!!!ποιος ηθελε remake του FFX (καλο game δεν λεω αλλα!!!) θα επρεπε να βγαλουν remake του FFVII παιχνιδάρα ηταν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. remaster οχι remake και εκει ειναι το θεμα, το FFX μπορουσε να γινει remastered ενω το FFVII επρεπε να γινει remade. Σιγουρα και εγω θα ηθελα να παιξω το FFVII στο ps3 αλλα θα απαιτουσε να γινει απο την αρχη ολο το παιχνιδι (και θα κοστιζε αναλογα)
    Και ειμασταν αρκετοι που θελαμε και παρακαλουσαμε (πριν απο χρονια) ενα remaster του FFX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com