18 Οκτ 2013

Πακέτα και τιμές διάθεσης του PS4



Το ελληνικό τμήμα του PlayStation απέστειλε στα καταστήματα λιανικής ενημέρωση σχετικά με τα πακέτα του PS4 που θα διανεμηθούν στην εγχώρια αγορά από τις 13 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα το νέο σύστημα της Sony. Ξεκινώντας λοιπόν από την πιο απλή έκδοση, αυτή θα έρθει στην κυκλοφορία στην τιμή των 410€ και θα περιλαμβάνει την κονσόλα με σκληρό δίσκο 500GB, ένα DualShock 4, ενσύρματα ακουστικά, καλώδιο HDMI και καλώδιο USB. Το δεύτερο πακέτο είναι αυτό με το Killzone: Shadow Fall, το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, το νέο τίτλο της Guerilla και θα πωλείται έναντι 450€.Το τρίτο πακέτο θα περιλαμβάνει όσα και η έκδοση του Killzone: Shadow Fall, αλλά και έξτρα ένα δεύτερο χειριστήριο και την PS4 Camera. Η τιμή αυτού θα είναι 510€.

Όσον αφορά στα παιχνίδια και τα περιφερειακά που θα είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα από την ιαπωνική εταιρεία, οι τιμές που θα ισχύσουν στην Ελλάδα είναι οι εξής:

Killzone: Shadow Fall (13/12/13): 71€

Knack (13/12/13): 71€

DualShock 4 (σε μαύρο, κόκκινο και μπλε χρώμα): 61€


PlayStation 4 Camera: 61€

DualShock Charging Station (βάση φόρτισης χειριστηρίων): 31€

PlayStation 4 Verical Stand (βάση οριζόντιας στήριξης κονσόλας): 21€


Θα πρέπει βέβαια να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω τιμές είναι οι προτεινόμενες και τα καταστήματα μπορούν να προχωρήσουν σε περαιτέρω στρογγυλοποιήσεις (λογικά προς τα κάτω) ή και απορρόφηση της διαφοράς λόγω ΦΠΑ.

2 σχόλια:

  1. Καπελακι 10 ευρω οι αλητες. Μπραβο
    Και το DS4 στα 61 αντι για 59 που εχει εξω
    Ετσι για το γαμωτο θα παρω απο εξω το δευτερο DS4 με τη πρωτη ευκαιρια που θα βρω μεταφορικα εως και 2 ευρω και να πα να μαμηθει η Sony Hellas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι η επικη μαλακια του τριτου πακετου που κανει 510 ευρω για το εξτρα χειριστηριο;

    Διαφορα 60 ευρω απο το πακετο με το killzone χωρις το εξτρα χειριστηριο που μονο του κανει 60 ευρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com