19 Οκτ 2013

Οδηγός Dehashing EXTRA




--Αυτός ο οδηγός είναι για να σώσετε την κονσόλα σας σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει dehash (εφόσον δεν έχει μπρικαρει ακόμα)!!!--

Κάποιοι από εσάς είχατε θέμα με το να κατεβείτε από 4.50 cfw σε 3.55 cfw...
έτσι λοιπόν ο franko100 μας έκανε έναν super οδηγό για να μας λύσει τα χέρια!!! Πρώτα από όλα όσοι είστε σε 4.50 cfw και θέλετε να πάτε σε 3.55 cfw θα ελέγξτε αν το QA είναι Enable η όχι και αυτό γιατί η διαδικασία είναι διαφορετική σε αυτούς που είναι enable και διαφορετική σε αυτούς που είναι disable.Η διαδικασία για να ελέγξετε αν το QA είναι enable πάμε στο στο ΧΜΒ (αρχικό μενού) του ps3 εκεί που λέει settings και μετά κάτω κάτω εκεί που λέει Network Settings δεν πατάμε Χ.. όπως είμαστε από πάνω κάνουμε τον εξής συνδυασμό κουμπιών ταυτόχρονα όλα μαζί πατημένα
L1+L2+R1+R2+βελάκι κάτω+ L3(αριστερός αναλογικός μοχλός) πατημένο μέσα...Αν το QA είναι enable Θα πρέπει να δείτε ακριβώς από κάτω 3 επιλογές η οποίες είναι οι εξής: Edy Viewer, Debug Settings, και install package files,η και debug settings μόνο ανάλογα με το 4.50 cfw που έχετε περασμένο.Όσοι έχετε το QA Enable και θέλετε να πάτε σε 3.55 cfw μπορείτε με το REBUG_3.55.4_999_DGR...αυτό μας πάει σε 3.55 CFW rebug και ύστερα από εκεί μπορούμε να βάλουμε  κάποιο 3.55-4.50 CFW που θέλουμε..(η ακόμα και OFW)!!!
Τώρα για όσους είναι σε 4.50 cfw και θέλουν να κατέβουν σε 3.55 cfw/ofw και το QA είναι Disable  η διαδικασία είναι λίγο πιο περίπλοκη...και αυτό γιατί το  rebug downgrader999 που αναφέραμε πιο πάνω δεν μπορεί να εγκατασταθεί ενώ το PS3 έχει QA disable και εφόσον είμαστε σε 4.50 cfw δεν μπορούμε να κάνουμε το QA enable διότι γίνετε μόνο σε 3.55 cfw..

Γι αυτούς λοιπόν που το QA είναι desable η  διαδικασία είναι η εξής.

1) Βάζουμε το HABIB 999 μετά την εγκατάσταση το PS3 θα είναι σε 3.55 cfw.
2) Κανουμε install το REBUG_TOOLBOX. το οποίο είναι pkg αρχείο και το κάνουμε εγκατάσταση από την επιλογή install package files στο ΧΜΒ του PS3..Μόλις γίνει η εγκατάσταση το τρέχουμε και πατάμε Χ στο μήνυμα που βγάζει και μετά πάμε δεξιά τέρμα και κάνουμε το Toggle QA enable και βγαίνουμε από το rebug toolbox..Aν θέλετε να σιγουρευτείτε ότι έκανε qa μπορείτε να κάνετε το combo key πάνω στην καρτέλα Network Settings!( Για αυτούς που το BR-DRIVE είναι χαλασμένο για οποιοδήποτε λόγο ενεργοποιούν το QA με  το toggleQA )
3) Βάζουμε το Rogero_CEX-3.55_CFW_V3.7 από recovery mode.
4) Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση  μπορείτε να περάσετε από το ΧΜΒ  όπoιο CFW θέλετε!!!

Ευχαριστούμε τον χρήστη franko100 για τον πολύτιμο οδηγό του!!!

----ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ CFW... ΌΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟFW ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.55 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-----

Όλα τα παραπάνω αρχεία δίνονται σε .txt

14 σχόλια:

  1. https://www.dropbox.com/s/5rxjppt47u4z9ia/REBUG_3.55.4_999_DGR_PS3UPDAT.PUP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει σε άλλο hosting site (εκτός rapidgator) το Rogero CEX-3.55 CFW V3.7.PUP;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω που ειμαι QA enable δηλαδη απλα περναω απο RECOVERY MODE το Rogero CEX-3.55 CFW V3.7.PUP??τα themes που εχω θα χαθουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πρωτα REBUG_3.55.4_999_DGR και μετα το Rogero CEX-3.55 CFW V3.7.PUP???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ που δεν έχω κάνει dehash χρειάζεται να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γω δεν εχω κανει ποτε dehash και εχω την κονσολα με cfw 4.46 τι ακριβως πρεπει να κανω για να μην μπρικαρει?? Ειχα διαβασει η επαναφορα σε 3.55 ειναι ρισκο για την κονσολα. Οποιος γνωριζει ας με με βοηθησει παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε ermak εγώ από 4.46 ειχα χρησιμοποιήσει rogero downgrader 999 ( χωρίς να περάσω Rogero CEX-3.55 CFW V3.7.PUP) => dehash =>recover menu => 3.55 OFW => από XMB έβαλα ΗΑΒΙΒ 4.50!!!
    Αν κάνω τα ίδια ακριβώς δε μπαίνει και το ERMAK cfw 4.50? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dehash, τι ειναι ρε παιδια
    εγω απο τοτε που καταφερα να περασω CFW τα υπολοιπα τα περναω απο πανω απο το μενου κλασικα
    υπαρχη θεμα να μπικαριστη η κονσολα;;;
    επισης δεν μπαινω καθολου ιντερνετ παιζη αυτο καποιο ρολο;;;
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To dehash χρειαζεται για να κανετε αναβαθμίσεις και downgrade με μεγαλύτερη ασφάλεια στην κονσόλα σας και πρέπει να γίνει μια φορά από όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μηπως υπαρχει κι αλλο βημα μεταξυ 3 και 4?Μετα την εγκατασταση του Rogero_CEX-3.55_CFW_V3.7 απο recovery mode δε πρεπει να εγκαταστησουμε OFW 3.55 παλι απο recovery mode?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com