20 Αυγ 2013

Gamescom 2013 SONY Press Conference


Η Sony ετοιμάζεται να αποκαλύψει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το PS4 και το PS Vita, σήμερα στις 8 το βράδυ. Ο  Παύλος Παπαύλου (enternity.gr) θα βρίσκεται στη Κολωνία για να παρακολουθήσει από κοντά τις ανακοινώσεις και να μας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις.

Η αυλαία άνοιξε με ένα εντυπωσιακό trailer του Gran Turismo 6, το οποίο συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του (6 Δεκεμβρίου) και της πρωτοβουλίας Vision Gran Turismo, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την συνεργασία με τις αυτοκινητοβιομηχανίες για την ενσωμάτωση στο παιχνίδι συγκεκριμένων concept μοντέλων. Επίσης, ανακοινώθηκε η δωρεάν υπηρεσία δημιουργίας περιεχομένου LittleBigPlanet Hub, όπως και ένα πακέτο του PS3 με το Grand Theft Auto V, το οποίο θα περιλαμβάνει custom headset, ενώ θα παρέχεται στον αγοραστή έκπτωση 75% για τίτλους της Rockstar μετά την αγορά του GTA V.
Ήταν σειρά για την ανάλυση του σχεδίου διάσωσης του PS Vita, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: πτώση τιμής στα 199 ευρώ, δύο νέα αξιόλογα ports καταξιωμένων τίτλων (Football Manager και Borderlands 2) και αποκλειστικότητες όπως το Tearaway της Media Molecule, εκτεταμένη προώθηση της δυνατότητας remote play τίτλων του PS4 και παράλληλες κυκλοφορίες indie games σε PS4 και PS Vita. Ακολούθησε μπαράζ ανακοινώσεων των τελευταίων, με άξια αναφοράς τα Murasaki Baby, Big Fest, Hotline Miami 2, Rime και ένα remake του Shadow of the Beast. Από triple A περιεχόμενο του PS4 δεν είχαμε κάτι καινούριο, παρά μόνο υποσχέσεις για νέους τίτλους από Sony Santa Monica, Media Molecule και Naughty Dog και νέα trailer του Killzone: Shadowfall, του inFamous: Second Son και του Playroom, του augmented reality παιχνιδιού που τελικά θα είναι εγκατεστημένο από πριν σε όλα τα PlayStation 4.
Δε θα μπορούσε να λείπει και ο τομέας του media περιεχομένου, άσχετα αν αποτελεί το πιο βαρετό για τους gamers τμήμα κάθε παρουσίασης. 20 υπηρεσίες video θα κάνουν την εμφάνισή τους συνολικά στην Ευρώπη και η υπηρεσία Music Unlimited θα διαθέτει βελτιωμένο interface, ενώ η Sony, δείχνοντας την έμφαση που σκοπεύει να δώσει στο online gaming και τις υπηρεσίες streaming, έχει συνάψει συμφωνίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς ISP, με περιεχόμενο που θα αναλυθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Κι επειδή PlayStation χωρίς PS Plus δε νοείται, η Sony δεν παρέλειψε να ανακοινώσει μερικές ακόμη νέες προσφορές της υπηρεσίας: Με την αγορά του PS4 όλοι θα δικαιούνται δύο εβδομάδες PS Plus, επόμενος τίτλος που θα προστεθεί στην υπηρεσία είναι το Assassin’s Creed 3 και όσοι γίνουν συνδρομητές τον Σεπτέμβριο κερδίζουν τρεις μήνες δώρο.

πηγη: enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com