11 Ιουλ 2013

Πρόσβαση στην PS4 library του παίκτη από πολλαπλά συστήματα




Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας Sony R&D, Neil Brown, οι χρήστες του PS4 θα μπορούν να παίξουν τους ψηφιακούς τους τίτλους σε οποιαδήποτε -PS4- κονσόλα επιθυμούν, αρκεί να συνδεθούν με τον προσωπικό τους λογαριασμό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Brown, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πως οι παίκτες θα μπορούν να ξεκινήσουν έναν τίτλο πριν ολοκληρωθεί όλο το κατέβασμα, με την προϋπόθεση, πως θα βρίσκεται στο σκληρό δίσκο τους συστήματός τους τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι του. «Μπορείτε να επισκεφτείτε τους φίλους σας, να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι, από τη βιβλιοθήκη σας, επιθυμείτε. Βέβαια αν θα έπρεπε να περιμένετε μισή ημέρα για να κατέβει το παιχνίδι που έχετε επιλέξει, κάτι τέτοιο δε θα ήταν καθόλου χρήσιμο. Έτσι με το "Play As You Download" θα υπάρχει γρηγορότερη πρόσβαση, καθώς θα απαιτείται να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον το πρώτο μέρος του download. Με αυτό τον τρόπο η ψηφιακή βιβλιοθήκη γίνεται στην πραγματικότητα πιο χρήσιμη», σημείωσε αρχικά ο Brown.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ένα αντίστοιχο σύστημα θα υπάρχει και στα Blu-ray. Κομμάτια του παιχνιδιού θα αντιγράφονται αυτόματα στον σκληρό δίσκο, κάτι που θα επιτρέπει να διαβάζονται τα δεδομένα πολύ πιο γρήγορα, έτσι ώστε να προσφέρεται καλύτερη εμπειρία στους παίκτες. Δε θα χρειάζεται κάποιος να περιμένει να εγκατασταθεί το παιχνίδι. Το gameplay θα ξεκινάει αμέσως μόλις ο χρήστης βάλει το δίσκο», τόνισε κλείνοντας.

Πηγή: Enternity.gr

1 σχόλιο:

  1. Οποτε η sony κανει αυτο (ή τουλαχιστον κατι κοντινο με το family share) που η microsoft πηρε πισω οταν αναγκαστηκε να παρει πισω ολες τις αλλες βλακειες της.

    Τι εγινε ρε παιδια; εμαθε πως να δουλευει σαν εταιρια η sony;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com