7 Ιουλ 2013

Habib 4.46 Custom Firmware



Από αλλού περιμέναμε 4.46 Custom Firmware από αλλού μας ήρθε.Τελικά πριν από λίγο κυκλοφόρησε το πρώτο 4.46 custom firmware από τον Habib,στην αρχή μερικές κονσόλες τούβλιασαν αλλά μετά τις διορθώσεις του δημιουργού του και όπως λένε οι αναφορές δουλεύει άψογα και δεν είχαν νέα brickαρίσματα.Φυσικά δεν κάνετε καμία κίνηση να το περάσετε μέχρι να το τεστάρουμε και να σας πούμε ότι είναι 100% ok.Τα παιχνίδια δεν τρέχουν γιατί ακόμα ούτε ο Multiman ούτε ο Iris δεν έχουν αναβαθμιστεί στο 4.46 για να μπορούν τα back up των νόμιμα αγορασμένων παιχνιδιών μας να παίξουν,οπότε ακόμα είναι άχρηστο σαν custom firmware.Φυσικά γινόμαστε κουραστικοί αλλά θα πρέπει να ξαναπούμε ότι για να περάσετε οποιοδήποτε custom firmware πρέπει να έχετε official 3.55 η κάποιο custom firmware εγκατεστημένο ήδη στην κονσόλα σας.Τα χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω

Έχει κανονικά app_home και install package files

Έχει συμβατότητα με το ReAct PSN

Τρέχει τα παιχνίδια που έχουν γίνει signed και με τα κλειδιά της 4.46

Δεν τρέχουν προς το παρόν Multiman και Iris Manager

MD5: cf6e6dd9a8d95affe7262a6c77ccba55

Μέγεθος 193ΜΒ

Download Link http://www.mediafire.com/download/nbogo5umb6afr7b/NEW-PS3UPDAT%282%29.PUP

8 σχόλια:

  1. Εγινε εγκατασταση πανω απο ACRH 4.41 1.01 επιτυχως. Με τον γνωστο τροπο, ξηλωμα spoofer, χωρις DVD μεσα στο tray....

    Περιμενουμε να κυκλοφορησει καποιος manager για 4.46. O mm εμφανιζει update οταν ανοιγει, που αφορα 4.46, αλλα ποτε δε κατεβαινει. Αρα σημερα, αυριο πιστευω θα κυκλοφορησει, οπως επισης και iris.
    Φυσικα αν δε βγαλουν και το fan control για 4.46 προτεινω να μην προχωρησει κανεις στην αναβαθμιση του cfw, μιας και ειναι το σημαντικοτερο προγραμμα που πρεπει να δουλευει. Εκτος κι αν βγει το iris, το οποιο το εχει ενσωματομενο..

    Μιας και ειναι αχρηστο για την ωρα το cfw αυτο γυρισα παλι σε 4.41. Αυτο εγινε με εγκατασταση απο το XMB του REBUG 4.41.2 lite και μετα απο xmb παλι, το ARCH 4.41 1.01.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να παρουσιασει προβλημα σε καποιον κατα την αναβαθμιση ή υποβαθμιση. Τα παντα τα δοκιμαζετε και τα χρησιμοποιειτε υπ ευθυνη σας..

      Διαγραφή
  2. kai apo emena ola ok perastike apo xmb pano apo REBUG 4.41.2 lite kai ola ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και παιχνιδια πως θα παίξεις?

      Διαγραφή
    2. pros to paron den me kei na exo manager apo cd pezo mono ena game to brotherhood to perasa mono gia na mpo on otan vgi multiman i kati alo tha to peraso kai tha pezo kai ta ipolipa game pou exo :D

      Διαγραφή
  3. Εγκατασταση ειπαμε ΟΚ..
    Νεος MM ΟΚ..
    Νεο PS3ita ΟΚ..
    PSN OK..
    GAMES OK..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδέλφια,να το βάλουμε? Όλα καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com