20 Ιουν 2013

Διαγωνισμός για PS4;Η άποψη σας




Μιλώντας σήμερα με αρκετά μέλη του site μας έπεσε η ιδέα όσο πλησιάζει η μέρα που θα κυκλοφορήσει το PS4 να κάνουμε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό για να το κερδίσετε.Η ανάρτηση ανεβαίνει απλά για να γράψετε όσοι περισσότεροι την άποψη σας και κατά πόσο όλο αυτό μπορεί να υλοποιηθεί.Λέμε λοιπόν να μαζευτούν 80 μέλη του site που με 5 ευρώ ο καθένας θα μπαίνει στην κλήρωση για 1 PS4.Με 80 μέλη μαζεύετε το ποσό και κάποιος μπορεί με 5 μόλις ευρώ να κάνει δική του τη νέα κονσόλα της Sony γιατί σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα δεν περισσεύουν .Η κλήρωση θα γίνει ζωντανά με live κάμερα για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας θα παρουσιαστούν όλες οι συμμετοχές μία προς μία πριν μπούνε στην κληρωτίδα κτλ.Στα σχόλια από κάτω μπορείτε να γράψετε τις δικές σας προτάσεις και ίσως καταλήξουμε σε ένα τελικό μοντέλο.Φυσικά στην κλήρωση θα λάβουν μέρος μόνο όσοι συμβάλλουν με τα 5 ευρώ,υπάρχει σκέψη κάποιος να μπορεί να δώσει παραπάνω χρήματα και να πάρει περισσότερες συμμετοχές αλλά όλο αυτό είναι υποθετικό.Ποια είναι η άποψη σας;

41 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και με το παραπάνω,
    αλλά όχι για την πιθανότητα παραπάνω συμμετοχών μέσω παραπάνω χρημάτων. Εάν δεν βγαίνουν τα άτομα, θα πλήρωνα κάτι παραπάνω για να βγει το ποσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλη ιδεα...μεσα και εγω αν το κανετε..τ πολυ πολυ να μασ βγει 5 ε παραπανω αν δεν κερδισουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *mikele13*
    πολυ καλη ιδεα.
    οι καιροι ειναι δυσκολοι.5 ευρω μινιμουμ με κερδος ps4.
    ευχομαι να πραγματοποιηθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά μου ακούγεται, αλλά θα συμφωνήσω με τον "and618and" για τις παραπάνω συμμετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιδέα είναι τέλεια και φυσικά είμαι και γω μέσα. Το μόνο που δεν συμφωνώ είναι η ιδέα των παραπάνω συμμετοχών. θα μου άρεσε περισσότερο να έχουν όλα τα παιδιά τις ίδιες πιθανότητες. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ προτείνω να βάλει ο καθένας από 10 ευρώ ώστε να αγοραστούν 2 κονσόλες, η μία να μπει σε κλήρωση και τη δεύτερη να την πάρω εγώ :P χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφτηκαν πολλά στη συζήτηση (στο chat) για το θέμα.

    Από αυτά που είδα και άκουσα προτείνω τα εξής:

    Ίσες ευκαιρίες σε όλα τα μέλη. 1 συμμετοχή ο καθένας. Το ποσό μπορεί να είναι 5 ή 10€ ανάλογα με το πόσα μέλη θα συμμετέχουν, ώστε να συμπληρωθεί το ποσό για 1 PS4, αλλά όλοι να δώσουν το ίδιο ποσό.

    Όταν συμπληρωθεί το ποσό να "κλειδώσει" ο διαγωνισμός με τα άτομα που έχουν δώσει λεφτά και αν υπάρχουν ακόμα μέλη που θέλουν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό με ικανό αριθμό για ένα 2ο PS4 να δημιουργηθει 2ος διαγωνισμός.

    Κάποια παιδιά πρότειναν να υπάρχουν κάποιοι όροι για το ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. Ίσως τα μέλη με ημερομηνία εγγραφής μέχρι κάποιο μήνα του έτους (ή κάπως αλλιώς προτάσεις κάνουμε!). Ώστε να μην μπει κάποιος μόνο για το διαγωνισμό και πάρει το PS4 και μετά "μην τον είδατε". Πιστεύω και 'γω πως θα ήταν άδικο για τα παλιά μέλη που ακολουθούν το blog καιρό.

    Ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας εδώ είμαστε, να λυθούν οι απορίες και να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα παιδες και συγχαρητηρια για την υπεροχη ιδεα.Θα συμφωνησω και εγω στην μια συμμετοχη ωστε να δωθουν ισες ευκαιριες σε οσους τελικα θα συμμετασχουν. Εξαλλου 5 ευρω δεν θα μας γλιτωσουν απο κατι οποτε καλο θα ηταν να παρουμε μερος στο διαγωνισμο. Και επειδι ειμαστε ολοι φαν του ps3(kai ps4) προτεινο μετα τον πρωτο διαγωνισμο να ακολουθησουν και αλλοι σε τακτα χρονικα διαστηματα ωστε να κρατησουμε και το ενδιαφερον στο σαιτ που τοσο μας βοηθαει ολο αθτο τον καιρο.μπραβο και παλι και συνεχιστε την καλη δουλεια που κανετε στο psjailbreak.gr

      Διαγραφή
  8. oraios diagonismos... bravo...

    i apopsi mou einai oloi epi isis oroi kathos kai minimum 3 mines energa meloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω ειμαι μεσα, πολυ καλη ιδεα ακουγεται.

    Οι ιδεες/αποριες μου:
    1) Πως θα δοθουν τα λεφτα;
    2) Ειμαι εναντια στην ιδεα του minimum χρονου ενεργου μελους.
    3) Θα ελεγα οχι στις πολλαπλες συμμετοχες* ΕΚΤΟΣ και αν δεν μαζευτει ο καταλληλος αριθμος ατομων, τοτε οσοι θελουν μπορουν να δωσουν αλλα 5 ευρω και να εχουν 2 θεσεις αντι για 1.
    4) Αν υπαρχει αρκετη ζητηση μπορουμε να το κανουμε για 2 κονσολες αντι για μια (και αν καποιος θελει να μπορει να δωσει και για τις 2 κονσολες).

    *Ετσι και αλλιως οποιος πραγματικα θελει πολλαπλες συμμετοχες μπορει να το κανει αρκει να εχει 2+ credit/debit cards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο πολυ καλη ιδεα....ειμαι και εγω μεσα 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τα παραπάνω χρήματα για παραπάνω συμετοχές δεν συμφωνώ καθόλου κυρίως γιατί αν κάποιος έχει τα χρήματα μπορεί να περιμένει μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού και να βάλει πχ 300 ευρώ και να έχει άλλα 100 ατομα που έχουν βάλει απο 5 φυσικά δεν είναι σίγουρο πως θα την πάρει αυτός την κονσόλα αλλά σαφώς και θα έχει περισσότερες πιθανότητες...Το καλύτερο είναι 5 ευρώ για όλους μας και απο μια συμμετοχή ο καθένας απλά θα πρέπει κάπως να διασφαλίσουμε πως θα καταφέρουμε να μαζευτουμε 80 ατομα απο 5 ευρώ ο καθενας ωστε να μπορέσει να γίνει η αγορά της κονσόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάνο μπορείς να προτείνεις κάποιο μαγαζί μέσω της διαφήμισης του στο blog να το προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυσκολοι καιροι για πριγκηπες που λενε....χλωμο να υπάρχει καποιο

      Διαγραφή
  13. Συμφωνώ και εγώ, πολύ καλή ιδέα, αλλά ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες να έχουν τις ίδιες πιθανότητες.
    Οπότε ψηφίζω 5 ευρώ, και μια και μοναδική συμμετοχή για τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ καλη προταση,αρκει να μη παει καποιος κ εμμεσα να "δινει" 5 ευρω παραπανω ωστε να εχει περισσοτερες συμμετοχες..τι εννοω?Οτι καποιος μπορει να παει να φτιαξει 10 account και με 50 ευρω να διεκδικησει με περισσοτερες παλι πιθανοτητες την κληρωση,οποτε ναι παιζει ρολο ο χρονος και το ποτε ειναι ο καθενας εδω μεσα..ολοι ισες πιθανοτητες με μαξ 5 ευρω ο καθενας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα δεν ξερουμε ακομα πως θα γινει η καταβολη των χρηματων αλλα αμα γινει με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα θα πρεπει αυτος να εχει 10 καρτες.

      Διαγραφή
  15. solidsp26 wraios diagwnismos symfwnw na yparxei mai symmetoxh me 5 eyrw ises pithanotites kai ante egw tha kerdisw syke plaka kanw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω παντος ειμαι μεσα, και για payment method προτινω paypal η paysafe !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και πιστευω 5-10 ευρω ο καθενασ αναλογοσ με το ποσα ατομα θα μαζευτουν, μια συμετοχη ο καθενας, απλα για το πως θα γινει η κληρωση, θα ειναι λιγο δυσκολο, εκτοσ αν μπουνε 80 ατομε σε ενα pc με teamviewer kai pane sto random.org :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραια ιδεα αν μη τι αλλο. Πολυ καλη θα ελεγα.
    Αλλα για να παμε λιγο πισω στα μπρικαρισματα του 4.21 και επειδη ζουμε στην ελλαδα που τα βλεπουμε ολα καχυποπτα, φανταστειτε τι εχει να ακουστει αν κερδισει τη κονσολα καποιος baxalo, matzos, ermak, solid, PS3re κλπ. Οσο live και ονλαιν αν γινει η κληρωση ισως βρεθει εστω κι ενας που θα πει οτι κατι πηγε "στραβα"
    Και επειδη δε θελω να φτασω σε σημειο να πω οτι καποιος θα σκεφτει με κακεντρεχεια, σιγουρα λογω απογοητευσης μπορει να σκεφτει οτι υπηρξε κατι μεμπτο
    Προσωπικα εγω θα απεχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και δεν το λεω για να προκαταλαβω καταστασεις, αλλα ολοι ειδαμε οτι μερικοι πεσανε να φανε το Μανο τοτε με το μπρικ. Εχει προσφερει τοσα, εχει βοηθησει κοσμο και κοσμακη (με τα καλα του και τα κακα του και εκεινος οπως ολοι μας)και ειχε ακουσει πολλα και διαφορα.
    Δεν κρινω κανεναν, ο καθενας εχει το τροπο που σκεφτεται αλλα αυτα ειναι λεπτα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου, αλλά!

      Πόσες φορές έχεις ακούσει στη ζωή σου πως το ένα ή το άλλο είναι στημένο; Προσωπικά σε τέτοιες κατηγορίες κρατάω μικρό καλάθι. Κακεντρεχείς υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.

      Αυτό δε σημαίνει ότι θα καταργήσουμε τα πάντα για να μην ακούμε τη μίζερη γνώμη τους.

      Όλοι όσοι ασχολούνται με κάποιο μέσω προβολής / διαφήμισης / έκθεσης / όπως θες πές το, είναι εκτεθιμένοι σε τέτοια σχόλια. Απλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι, εδώ κατηγορούν για λιγότερα.

      Βρείτε τον τρόπο να παρουσιαστεί σωστά η κλήρωση, ζητήστε βοήθεια από οπουδήποτε ( οι παράγοντες του blog) και εγώ όπως και πολλοί άλλοι θα είμαστε εδώ να επικροτήσουμε και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια.

      Trolls will be Trolls!!!

      Διαγραφή
  20. opoios thelei symetxei h oxi,to thema einai ,h diaygeia toy blog,kai h aksiopistia twn administrator.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι Μια Ωραία Κίνηση!!!Με Ποιον Τρόπο Θά Βάλουμε Τα 5€?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα συμμετέχω μόνο αν η κλήρωση είναι online φάση stream.
    Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Και 50 λαχνούς να αγοράσει κάποιος ρισκάρει περισσότερα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε περίπτωση που βάλουν πχ λεφτά 86 μέλη τότε τί γίνεται; Προτείνω τα 6 άτομα να μην συμμετάσχουν και να τους επιστραφούν τα λεφτά. Ή άμα βάλουν 70; Σε αυτή την περίπτωση, όποιος κερδίσει να αποφασίσει αν θέλει να βάλει άλλα 50 για να το πάρει, ειδάλλως να ξαναγίνει κλήρωση.
    Είμαι κατά του συγκεκριμένου χρόνου που πρέπει να είναι κανείς μέλος ώστε να συμμετάσχει, διότι άλλωστε τα μπλογκ είναι ανοιχτά για ανάγνωση γι' αυτόν τον λόγο. Γιατί δεν χρειάζεται να είναι κανείς μέλος. Εγώ είμαι μέλος ένα χρόνο περίπου, αλλά το παρακολουθώ πολύ περισσότερο καιρό. Τις περισσότερες φορές άλλωστε μπαίνω ανώνυμα και σπάνια κάνω σχόλια.
    Για τον τρόπο διεξαγωγής περιμένω να ακούσω προτάσεις και μετά να αποφασίσω για τον αν τελικά θα συμμετάσχω, καθότι είμαι άνθρωπος καχύποπτος, ειδικά με την οικονομική συγκυρία. Με όλο τον σεβασμό στους moderators! Ένα, μάλλον ατυχές παράδειγμα που μόλις σκέφτηκα είναι, εφόσον γίνει με live streaming, να είναι ανοιχτή κάποια τηλεόραση, ώστε το πρόγραμμα να είναι το ίδιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη ιδέα λόγω διαφήμισης κτλ, αλλά καταλαβαίνετε το πνεύμα... Μόνο ΕΡΤ να μην βάλετε γιατί τότε τα πράγματα θα γίνουν πραγματικά επικίνδυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και καλά κάνεις κι έτσι πρέπει αλλά αν παρακολουθείς καιρό το site μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα ;)

      Διαγραφή
  24. me poio tropo tha dwsoume ta lefta ? ama perasoun ta 80 meloi gia liga atoma tote ta lefta na ta kratisoun oi diwrganotes tou diagwnismou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με τον πετρο.
      Δεν υπαρχει λόγος να επιστραφούν στα μέλοι.
      Τζάμπα θα τρέχουν οι Mods??
      Απλά πιστεύω πρεπει να γράφτούν κάποιοι 'όροι' για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

      Διαγραφή
    2. δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει κανένας mod το παραμικρό ευρώ...και την αλλη φορά στο χαμόγελο του παιδιού δόθηκαν

      Διαγραφή
  25. Εγώ παντός είμαι μέσα σε ότι αποφασίσετε .... Καλημέρα απο τον όμορφο Βόλο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μέσα και εγω.θα ήταν πιστευω προτιμότερο να γίνει η πληρωμή μέσω paypal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. o tropos plhrwmhs mporei na einai kai polaplos p.x. paypal paysafe se trapeza klp,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα κι από εμένα.
    Πολλή καλή η ιδέα. Μέσα κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κι εγω μεσα ειμαι και συμφωνω με αυτο που λενε για μια συμμετοχη ο καθενας...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιμο έχεις πάρει χαμπάρι ρε συ ότι αυτο ήταν προταςη πριν σχεδόν 2 χρόνια;Έχεις δει ότι το παλικάρι απο πανω σου έγραψε το 2013;;;;;;;;

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com