10 Ιουν 2013

Επιβεβαιώθηκαν όλες οι φήμες για το Χbox OneΚαι ναι οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και περίπου ένα μήνα για την νέα κονσόλα της Microsoft επιβεβαιώθηκαν όπως θα δείτε και στη φώτο που συνοδεύει το συγκεκριμένο post.Επίσης υπάρχουν φήμες πως το Xbox One έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης.Για να δούμε τι έχει να πει για όλα αυτά η Αμερικανική εταιρεία.Το σχόλιο στο τέλος της αφίσας όλα τα λεφτά....NoDRM XBOX Difference....Τα σχόλια δικά σας κι ας ελπίσουμε η Sony να ακολουθήσει διαφορετική πολιτική

2 σχόλια:

  1. Αυτό με την αναγκαστική σύνδεση ανα 24ωρες το θεωρώ απαράδεκτο και μας πάει το μυαλό μας αλλού. Δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλο να συνδεθεί υποχρεωτικά για να παίξει ενα παιχνίδι που εχει αγορασει και να περάσει (pass). και να τσεκάρει τι και πότε παίζει.
    Πολυ φοβάμαι οτι μπορεί να τα έχουν συμφωνήσει και με τη σονυ.Ευχομαι να μη συμβεί. Θα δείξει σε μερικές ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάει ο κόσμος! Νοιώθω λες και τα κάνουν επίτηδες όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί να τα κάνουν επίτηδες αλλά ρε φίλε δεν ήξεραν τι κράξιμο θα φάνε; Εκτός αν πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί απάλευτοι που θα αγοράσουν xbox οne παρά όλα αυτά (εγώ δυστυχώς το πιστεύω).
    Σόνυ ψήσου να την παλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com