21 Μαΐ 2013

Αποκαλύφθηκε η νέα κονσόλα της Microsoft και το όνομα αυτής Xbox One




Σίγουρα το site μας ασχολείται με τις κονσόλες της Sony αλλά η παρουσίαση μιας νέας κονσόλας δε μας αφήνει ασυγκίνητους.Έτσι η Microsoft πριν από λίγη ώρα παρουσίασε επίσημα τη δική της απάντηση στα συστήματα νέας γενιάς το Xbox Οne του οποίου τα παιχνίδια θα κλειδώνουν σ ένα λογαριασμό(δεν θα μπορείς να παίξεις μεταχειρισμένα παρά μόνο αν πληρώσεις) και τα παιχνίδια του 360 δεν θα είναι συμβατά.Μπορείτε να το δείτε στο βίντεο παρακάτω αλλά περισσότερη ανάλυση δεν θα κάνουμε γιατί είπαμε ότι κατά κύριο λόγο ασχολούμαστε με τις κονσόλες της Sony.Εμείς περιμένουμε τη 10η Ιουνίου όπου εκεί θα αποκαλυφθεί επίσημα και το PS4.Πως σας φαίνεται το Xbox One;

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TP_E6Bn6fWM

10 σχόλια:

  1. Μπορώ να πω ότι είναι λίγο παραπάνω τετράγωνο για τα γούστα μου. Παρ' όλα αυτά θα περιμένω να πιάσω στα χέρια μου ένα χειριστήριο του νέου xbox όσο και του νέου PS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχεδιαστικα δε μου αρεσε μονο το χειριστήριο ειναι ομορφο και μεγιστο λαθος να μην παιζει μεταχειρισμένα αλλά και παιχνίδια του 360...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti enois metaxirismena diladi an danistw ena game apo enan filo i nikiasw den tha pezi ?

      Διαγραφή
    2. Ακριβως αυτο!! Το παιχνιδι με το που το περνας στη κονσολα θα έχει ενα Online Serial number το οποιο θα συνδεεται στο online id σου. Μετα το συγκεκριμενο δισκακι που φερει αυτο το serial δε μπορει να το δεχτει αλλος user id. Επομενως το παιχνιδι για να ενεργοποιηθει (ναι το εχεις αγορασει 60 ευρω ειναι δικο σου) χρειαζεται ιντερνετ και online συνδεση για να παιξεις offline. αντε παει αυτο το καταπιαμε. για να το δωσεις σε φιλο σου το δισκακι πρεπει ο φιλος σου να πληρωσει το αντιτιμο online για μπορει να παιξει με το used serial number. απλα πραγματα!!

      Διαγραφή
  3. Σαν ένα παλιό VHS μηχάνιμα μοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιο σπάσει γρηγορότερα θα είναι και το καλύτερο :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχει και μεγαλυτερο λαθος
    Τελικα η κονσολα θα ειναι always online μιας και θα απαιτει σύνδεση τουλαχιστο μια φορα τη μερα για ανανεωση των drm's προφανως
    MEGA FAIL. Απο μενα εχει φαει χου και εγινε XBOX GONE

    Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?
    Harrison: I believe it’s 24 hours.
    Kotaku: I’d have to connect online once every day.
    Harrison: Correct.

    Αμα θελω να παρω τη κονσολα στο χωριο για 15 μερες που δεν εχει online τι γινεται;
    Απο κει και περα οσον αφορα τα specs το PS4 υπερτερει εκ πρωτης συγκρισης κατι που του δίνει δυναμικη για καλυτερο αποτελεσμα τοσο σε γραφικα οσο και σε αποδοση αυτων. (προσεξτε δυναμικη λεω, οχι οτι ειδαμε κατι - αναποφευκτα το μυαλο τρεχει στο μελλον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η κατασταση παντως με τα drm, always online, block of used games, facebook και social media στις κονσολες ειναι ανησυχητικη.
    Και η Σονυ μπορει καλιστα να πουλησει τη κονσολα χωρις τιποτα απο αυτα (μιας και δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο περι block of used games) και να ερθει μια ωραια πρωια με αναβαθμιση firmware να σου πει τα ιδια. Ενα firmware υποθεση ειναι.
    Αγοραζεις το παιχνιδι. Πληρωνεις 60 ευρω και δεν μπορεις να το κανεις οτι θελεις. Να το βαλεις σε δευτερη κονσολα που εχεις σπιτι σου να παιξει.
    Πληρωνεις 500 ευρω να αγορασεις κονσολα και αν δεν συνδεθει στο ιντερνετ μπλοκαρεται. Κατα τ αλλα το πληρωσα το αγορασα το κανω οτι θελω.
    ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που μονο ενα μου φερνουν στο μυαλο
    ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ."
      Βασικά στην Αμερική δεν το λένε έτσι αλλά εξελεγκτικό επιθετικό μάρκετινγκ για την καταπολέμηση της πειρατείας.Τελικά αυτή η miscrosoft συνεχίζει να μας εκπλήσσει...προς το χειρότερο δυστυχώς!

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com