15 Μαΐ 2013

Ανακοινώθηκε το Gran Turismo 6




O Kazunori Yamauchi ανακοίνωσε πως το Gran Turismo 6 βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και πως θα κυκλοφορήσει στην τρέχουσα εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων για το PlayStation 3. Όπως τόνισε, στο πλαίσιο ειδική εκδήλωσης για τα 15 χρόνια της σειράς, η μηχανή γραφικών του τίτλου έχει ανανεωθεί και βελτιωθεί, ενώ μεγάλες βελτιώσεις αναμένονται στον τομέα του rendering, της φυσικής, και αρκετών παραμέτρων που θα μεταφραστούν σε πιο φυσική αντίδραση των αναρτήσεων στα οχήματα και στην αεροδυναμική τους.

 Το Gran Turismo 6 θα περιλαμβάνει 200 περισσότερα αυτοκίνητα από το Gran Turismo 5, με το συνολικό αριθμό στο λανσάρισμα να φτάνει τα 1200 και περισσότερα να έρχονται σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Νέες πίστες θα κυκλοφορούν κάθε μήνα ως DLC και θα προσφέρονται 33 τοποθεσίες, 71 διαδρομές και αρκετά περισσότερα custom parts. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους πρωταθλήματα για online αγώνες και θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερο online περιεχόμενο.

Το νέο interface θα συνοδεύεται από μικρότερους χρόνους φορτώματος, ενώ θα υπάρξει και μία ειδική εφαρμογή που θα ενώνει τον τίτλο με κινητά τηλέφωνα, tablets και PCs. Τέλος, ανακοινώθηκε πως το Gran Turismo 5 κατάφερε να πουλήσει μέχρι στιγμής 10 εκατομμύρια αντίτυπα και με αυτά τα νούμερα, η σειρά έφτασε συνολικά στα 70 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, με τα μισά από αυτά να προέρχονται από την αγορά της Ευρώπης.Δείτε το trailer παρακάτω


Πηγή: Enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com