5 Απρ 2013

PS3 Unbanning IDPS Proj3ct από τους Labuse and Raymanvtwo



2 Γάλλοι developers οι Labuse και Raymanvtwo ετοίμασαν μία καινούργια μέθοδο Unban της κονσόλας σας.Πρέπει να μπείτε σ ένα συγκεκριμένο link να δηλώσετε τι κονσόλα έχετε,τι cech,τι firmware αν είστε αρχάριος χρήστης η όχι να βρείτε καινούργια console id και αφού σας απαντήσουν θα πρέπει να τους στείλετε το root key σας,τα memdump σας,το IDPS σας και ένα screenshot του system properties από τον Multiman.Γενικά όπως καταλαβαίνετε τα θέλουν όλα και πρέπει να πειράξετε τη Flash Memory της κονσόλας σας πράγμα πάρα πολύ επικίνδυνο και ριψοκίνδυνο αφού υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε μόνιμα την κονσόλα σας από λάθος χειρισμό.Η όλη μέθοδος γενικά δε μας γεμίζει το μάτι αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το βίντεο παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eqWub_NoidE

8 σχόλια:

  1. ..φωτοτυπια της ταυτοτητας, φορολογικη δηλωση, δηλωση του νομου 105 και μια φωτογραφια οταν ησασταν 9 χρονων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γιατι δε δημοσιευουν τον οδηγο με τις διευθυνσεις μνημης να περασουμε το IDPS να ειναι ολα καλα. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να κανουμε edit τα dumps.
    Το θεμα ειναι οι 4-5 διευθυνσεις μνημης μεσα στα dumps που πρεπει να γινουν edit σε vaild IDPS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το χουν καταλάβει ότι το πρόβλημα είναι να βρούμε νέο console id; Μήπως να πάω στο γείτονα να του πω "Ε, συγγνώμη, αλλά δε χρειάζεσαι το PS3 για online έτσι; Να πάρω λίγο το console id σου;" Θα μπορούσαν να στήσουν ένα proxy ή να βρουν επιτέλους μία μάσκα για να ξεγελάμε το σύστημα με ψεύτικο id.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα και παλι μπορεις να ξεγελασεις το συστημα
    ηδη υπαρχουν τα εργαλεια για να 'spoofareis' την id σε μια της επιλογης σου (αυτη του γειτονα). Απλα το θεμα με αυτα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγεις την κονσολα πρεπει να βαζεις το id που ειναι καθαρο.
    Το ζητουμενο ειναι να καταφερεις να περασεις αυτη τη "καθαρη" id μεσα στο ΠΣ3 (NOR Dumps) ωστε να ειναι μονιμο αυτο και να μη χρειαζεται καθε φορα περασμα οταν το ανοιγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το χω ψάξει αρκετά. Δηλαδή μπορείς να spoofάρεις έγκυρο ID χωρίς να το ξέρεις από πριν; Εμένα το θέμα μου αυτό είναι. Δεν έχω διαθέσιμο ID πέρα του ήδη banαρισμένου.

      Διαγραφή
  5. ναι αν βρεις εγκυρο id μπορεις να το περνας μεσα καθε φορα που ανοιγεις την κονσολα. Στο αλλαζει κανονικα και μπαινεις ΠΣΝ.
    Καποιο τυχαιο δεν κανει. Πρεπει να ειναι απο κονσολα
    παραδειγμα αν παρεις id που δεν εχει μπαναριστει απο κονσολα με YLOD (η αν εχεις NOR/NAND dumps απο αυτη τη κονσολα το βρισκεις) και το φορτωνεις καθε φορα που ανοιγεις τη κονσολα τοτε εισαι οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως θέλουν να τους δώσουμε και την γυναίκα μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικα μακρια μυριζει μεγαλη απατη οχι με το unban αλλα με το πως μπορουν να χρησιμοποιησουν μετα αυτα τα στοιχεια στο psn.Θα ελεγα μακρια ουτε αν το σκεφτομαστε.Βρε τα γαλλακια που ψαχνουν για αμερικανακια.This is Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com