22 Απρ 2013

Το PS3 Super Slim 149 ευρώ





Το MediaMarkt μέσω του νέου του ηλεκτρονικού καταστήματος κάνει μια πολύ καλή προσφορά δίνοντας τη νέα κονσόλα PS3 Super Slim 12 GB 149 ευρώ.Η τιμή είναι σούπερ για κάποιον που ίσως θέλει μια ακόμη κονσόλα πχ για online gaming.Δείτε περισσότερα στο link παρακάτω

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SONY-Playstation-3-Super-Slim-12GB,99452,397730,512837.html?langId=-18

14 σχόλια:

  1. Τα 12GB ειναι mega fail.
    Η τιμη σαν αγορα κονσολας ειναι πολυ καλη και οποιος σκεφτεται να την παρει μιας και δεν χακαρεται καλο ειναι να σκεφτει σοβαρα και την αγορα του PSN Plus στα 50 ευρω.
    Βεβαια PSNplus + 12GB ειναι εντελως ασυνδετα μεταξυ τους επομενως θα χρειαστει και Σκληρο δισκο (320 η 500GB καλυτερα) + Mounting Bracket
    Σκληροι δισκοι πρεπει να ειναι 2,5' ιντσες, 5400 στροφες, SATA και πολυ βασικο να προσεξετε το υψος μέχρι 9,5cm. πιο ψηλοι δεν χωρανε
    Ενδεικτικα για σκληρους και bracket δειτε εδω
    http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=playstation+3+hard+disk
    Σε αυτη τη περιπτωση το ολο συνολο βγαινει 250-260 ευρω μαζι με το Plus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.skroutz.gr/s/2364814/Sony-PlayStation-3-PS3-Super-Slim-12GB-Charcoal-Black.html
    145 kotsovolos electroworld

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλιστα.Η sony ξεστοκαρει για την ελευση του ps4.Και ψαχνει και τους τελευταιους νεους της πελατες εν οψη της νεας κονσολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν σπάσουν ΟΛΑ τα firmware τότε ίσως πουληθούν.. Αλλιώς καμιά νονά στο βαφτιστήρι της για Χριστούγεννα η Γενέθλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίδες είμαι καινούριος στο χώρο και μόλις έκανα παραγγελία το PS3 12gb super slim και θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις. Σε τι με δεσμεύει αυτή η συσκευή; Θα έχω ένα κανονικό και ολοκληρωμένο gaming σαν όλους τους χρήστες PS3; Και κάτι τελευταίο διαβάζοντας άδω κατάλαβα ότι Firmware πάνω από 3.55 δεν γίνεται Jaibreak αλλά να έχω ελπίδες ότι μπορεί να γίνει κάτι σύντομα η δεν υπάρχει καμία περίπτωση; Εσείς τι πιστεύετε; Ότι άλλο μπορείτε να μου πείτε για να βοηθήσετε έναν πρωτάρη είναι ευπρόσδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να έπαιρνες ενα μεταχειρισμένο slim ολα τα λεει στο πρώτο σχολιο ο ματζος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mv79 ο matzos λεει κατι για PSNPlus50 το οποίο δεν ξέρω καν τι είναι και τι κάνει αν και το googlara δεν βρήκα κατι σημαντικό για να καταλάβω! Αν μπορείς και έχεις την διάθεση και τον χρόνο να βοηθήσεις λίγο και να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις που έκανα με ποιο άπλα λόγια για θα το εκτιμούσα πολυυυυυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειπε μονο για το plus εξηγεί γιατι ειναι fail δε σπάει δεν εχει σκληρο δισκο και το psn plus ειναι συνδρομητικη υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το PSN plus ειναι μια δικτυακη υπηρεσια της Sony για το ΠΣ3 που σου δινει πολλα δωρεαν παιχνιδια (το βασικοτερο) οπως επισης και τη δυνατοτητα να σωζεις τα saves sou στον δικτυακο τοπο της Sony.
    Αυτη η υπηρεσια κοστιζει 50 ευρω τον χρονο
    Καθε μηνα εχεις τη δυνατοτητα να κατεβαζεις πολυ καλα παιχνιδια που δινει δωρεαν (αυτο το μηνα για παραδειγμα δινει Okami HD + F1 race stars. 1η μαιου θα δωσει Hitman Absolution, Catherine, Malicious. τα δυο πρωτα ειναι εξαιρετικα το malicious δεν το ξερω.
    γενικα αυτο γινεται καθε μηνα και επειδη ειναι digital downloads δεν χωρανε στα 12 GB και πρεπει να παρεις σκληρο για να χωρεσουν. Συνολο το χρονο δινει γυρω στα 45 παιχνιδια εκ των οποιων τα 25-30 ειναι πολυ καλοι τιτλοι (ολα αυτα με 50 ευρω). Πρεπει ομως να ανανεωσεις τη συνδρομη μετα το περας του χρονου γιατι δε θα μπορεις να παιξεις αυτα που κατεβασες online. αν την ανανεωσεις παιζεις οτι εχεις κατεβασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβασε εδω αυτο το thread να καταλαβεις
    http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/
    Διαβασε τα ολα οσα λεει δεν ειναι μεγαλο 3-4 λεπτα διαβασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Matzos ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια καταλαβα ακριβως περι τίνος πρόκειται. Α και κάτι άλλο πέρα απο τα εμφανές (Σκληρο Δισκο, Μεγεθος , κ.λ.π) δεν υπάρχει διαφορά στο gaming με άλλα μοντέλα σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι καμια διαφορα. τρεχουν οπως θα ετρεχαν σε ολα τα PS3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com