6 Μαρ 2013

To WWW.PSJAILBREAK.GR είναι γεγονός




Το ps3jailbreak-greece.blogspot.gr ξεκίνησε πριν 2 και κάτι χρόνια ως μια παρέα,μια παρέα που μέρα με τη μέρα μεγάλωνε ώσπου έφτασε στα σημερινά επίπεδα,ρίχνοντας μια ματιά στην επισκεψιμότητα θα το καταλάβετε.Το PS3 σιγά σιγά θα αποτελέσει παρελθόν κι έτσι από τώρα προετοιμάζουμε το έδαφος για το διάδοχο του το PS4 και όποιες άλλες κονσόλες στο μέλλον κυκλοφορήσει η Sony.Έτσι από σήμερα το URL του blog αλλάζει σε WWW.PSJAILBREAK.GR περνώντας σε μια άλλη εποχή εξίσου λαμπρή.Καλό θα ήταν να αλλάξετε τους σελιδοδείκτες σας και τα αποθηκευμένα URL με το νέο όνομα του blog γιατί έρχονται και άλλες αλλαγές που ελπίζουμε να σας αρέσουν.Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και να είστε σίγουροι ότι όπως ξεκίνησε παρεϊστικα το blog έτσι θα συνεχίσει να είναι.

14 σχόλια:

  1. Εκανα Ποδαρικο
    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοριζικο! Ευχαριστουμε για την ενημερωση ολα αυτα τα χρονια! Για ποιο λογο ομως εγινε η αλλαγη; Απο περιεργεια ρωταω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο Μανο,καλοριζικο.
    παντα τετοια...
    "mikele13"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επισκεψιμοτητα του 'πρωιν μπλογκ' αυτα τα 2,2 χρονια αποδεικνυει την εγκυροτητα, την αμεσοτητα και πανω απ'ολα την φιλικη διαθεση απο ολους !! Ευχομαι το WWW.PSJAILBREAK.GR να φερει εστω και αργα, νεο cfw για εμας τους εναπομειναντες OFWιδες και εννοειτε Hack για το PS4 !! Για ακομα μια φορα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω πανω απο ολα στους διαχειριστες για ολα αυτα που μας εχουν προσφερει και ενα ευχαριστω σε ολα τα μελη για την γ@ματη playstationατη παρεα που εχουμε δημιουργησει !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλύτερα από τον NikosG7 δεν θα μπορούσα να τα πω!
    καλή νέα αρχή παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια σε ολους... ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια! καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ......Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια και να είστε σίγουροι ότι όπως ξεκίνησε παρεϊστικα το blog έτσι θα συνεχίσει να είναι.....

    Λαθος εμεις ευχαριτουμε για την μοναικη γρηγωρη εγκυρη και Γ@Μ@ΤΗ ενημεροςη
    Συγχαρητηρια σε ολους... ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλη αρχη και ευχομαι η παρεα να μεγαλωσει ακομα περισσοτερο.Ολα αυτα τα χρονια μας στηριξατε και μας βοηθησατε οσο δεν παει με την αγαπημενη μας ασχολια τα videogames.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com