21 Μαρ 2013

To 4.40 Official Firmware μόλις κυκλοφόρησε από τη Sony



Και πολύ άργησε...Η Sony έκανε διαθέσιμο το 4.40 Official Firmware το οποίο προσθέτει συμβατότητα με το RC-S380 http://www.sony.net/Products/felica/business/products/RC-S380.html και όπως πάντα λύνει τα γνωστά...προβλήματα σταθερότητας. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ οι κάτοχοι PS3 με custom firmware δεν πρέπει να αναβαθμίσουν και από σήμερα δεν μπορούμε να μπούμε και πάλι PSN.Σίγουρα αυτό είναι το πρώτο crash test για τα Lv0 Keys που είχαν αποκαλυφθεί και το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται από την Ιαπωνική εταιρεία.Για να δούμε σε πόσο χρονικό διάστημα θα έχουμε την κυκλοφορία του 4.40 custom firmware....

11 σχόλια:

  1. Η εταιρια εχει παρατησει πλεον το κλειδωμα της κονσολας.Γενικα εχει στραφει στο ps4.Το επομενο update θα το δουμε μετα... το καλοκαιρι εκτος εαν χρειαστει καποιο patch το 4.40 αν δημιουργησει καποιο προβλημα στις κονσολες δηλαδη.Κατα τα αλλα δεν νομιζω να εχει η σκηνη καποιο προβλημα.Στοιχημα πως οταν χρειαστει (οταν δηλαδη το απαιτησει καποιο νεο παιχνιδι) νεο cfw θα εμφανιστει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...no syscon updates, no key changes, nothing that prevents downgrading either....

    misorixia to firmware.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να το βαλω απο XMB η απο Recovery menu ?
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα εχει τα ιδια κλειδια ειμαστε αρχοντες. Ισως στα καινουργια games να βγαζουν fix οπως παλια με 3.55 αντi να κανουν cfw4.40. Η μονη μαλακια ειναι για τα παιδια που παιζαν και κανα online.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να'ταν τα OFW ...CFW, να λιωναμε και εμεις !! Παντος η $$$$$ony αυτο που ηθελε το καταφερε (γαμωτο)! Κρατησε παααααρα πολλες κονσολες εκτος Jailbreak ! Ελπιζω τωρα με την κυκλοφορια του ps4 να γινει επιτελους αυτο που οι ποιο πολλοι πιστευουμε !! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που το ps4 εχει αρχιτεκτονικη pc και που η sony εγκαταλειπει τους δικους της επεξεργαστες να δεις τι εχει να γινει.

      Διαγραφή
  6. Αληθεύει πως η ομάδα rebug έβγαλε ήδη update με spoof σε 4.40;Έχουμε καμιά ενημέρωση από rogero ή fuckpsn για update;Μην πάει χαμένη η ομαδάρα που έχω φτάξει στο FIFA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com