7 Δεκ 2012

Έρχεται ο Multiman 04.15.00



Ο Deank έκανε μία ανακοίνωση πριν από λίγο λέγοντας πως ο νέος Multiman 04.15.00 θα δίνει τη δυνατότητα σε 2 PS3 να συνδεθούν μεταξύ τους απ όπου κι αν βρίσκονται και να μεταφέρουν δεδομένα από η μία κονσόλα στην άλλη χωρίς τη χρήση PC η usb stick!H επιλογή Network Servers στα settings σας έδινε τη δυνατότητα να σε PC τρέχοντας το ps3netsrv για να τρέξετε Roms να αναπαράγεται μουσική κτλ.Τώρα με τον νέο Multiman θα υπάρχει και η επιλογή ANOTHER PS3 που θα πρέπει να είναι στο τοπικό σας δίκτυο και θα μπορείτε απλά και εύκολα να μεταφέρετε δεδομένα game backups και ταινίες!

3 σχόλια:

  1. απλα Θεος ο τυπος ετσι.. απο την πρωτη μερα που εφτιαξε τον multiman δεν εχει σταματησει να με εκπλησσει (και να βγαζει updates).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o stealthMAN exei bugs i mou fenete ??an bgeis apo kapio game den mporeis na mpeis sto mm xana sto dev_hdd0/ sou bgazei to teleyteo game pou epezes (ase pou den trexei to game mayri othoni ekei)preipei na kaneis reboot tin konsola kai afou meis palei sou leei oti exei update o mm to sinantise kapios ayto i mono ego????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tdm όλοι αλλα μη spammareis βάλτο στο ανάλογο πόστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com