6 Νοε 2012

O Rogero κυκλοφόρησε νέο update για το 4.30 CFW του αφού και η προηγούμενη έκδοση του είχε πρόβλημα



Ο Rogero κυκλοφόρησε νέα έκδοση του δικού του custom firmware αφαιρώντας το cinavia protection αφού δημιούργησε πρόβλημα στην αναπαραγωγή κάποιων βίντεο.Το link για την έκδοση 1.03 θα το βρείτε παρακάτω ενώ η αναβάθμιση γίνεται με τον τρόπο που έχει περιγραφεί στους οδηγούς με το Rogero 4.30 custom firmware.Προσωπική μου άποψη να μείνετε 3.55 Kmeaw και αν πάλι θέλετε να αναβαθμίσετε σε κάτι παραπάνω προτιμήστε φυσικά Rebug 4.21

Download Link http://uploaded.net/file/wit8b809

12 σχόλια:

  1. γεια σας ρε παιδες...
    δηλαδη για να καταλαβω,εγω που εχω βαλει το 4.30 v1.00 πρεπει να κανω downgrade σε 3.55 και μετα Rogero 3.55 v7 και παει λεγοντας???
    δωστε τα φωτα σας please...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά ναι αλλά αν μπεις στη διαδικασία βάλε rebug καλυτερα

      Διαγραφή
  2. Να μην κανεις τιποτα. Μια χαρα ειναι εκει που εισαι. Δεν θα σου δωσει κατι καινουριο το update ακομα. Αν βγει κατι καλυτερο τοτε το κανεις. Και εγω εκει ειμαι και ολα ειναι μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ακολουθησε πιστα τον οδηγό για rebug.Τον πληρη αναλυτικο

      Διαγραφή
  4. Kalispera paides..Na rotiso kati??Apo official 3.55 mporo na pao kateuthian se rogero 4.30 h' prepei ypoxreotika prota na pao se Rogero 3.55 v7 me toggle_qa kai meta ekei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia katevasa to nba 2k13 kai to paizw me rogero 4.30.... kserei kaneis an borw na kanw sing in gia na exw tis anava8mhseis xwris provlhma??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεχρι στιγμης με rogero 4.30 1.02 ειμαι μια χαρα αν δω κατι σας ενημερωνω να ακουτε τον mv μαγκες δεν εχει αδικο αλλα και εμεις που δεν τον ακουσαμε καλο να λεμε και τα καλα του rogero και τα κακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανα update για να ξετουβλιασει τοσα ps3 na βγαλει και να αφησει τα cfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com