1 Νοε 2012

Διέρρευσαν τα κλειδιά για 3.65 ως 4.30



Τα λεγόμενα κλειδιά από 3.65 μέχρι 4.30 μόλις διέρρευσαν κι έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε όλα τα games να τρέχουν σε 3.55 custom firmware και τα PSN να συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτά.Τα custom firmware θα πέφτουν βροχή απο δώ και πέρα.Νομίζω πως η ανακοίνωση για το PS4 είναι πάρα πολύ κοντά

14 σχόλια:

  1. mano me afti tin krisi perimeni i sony na pai kala me to ps4 klonoun 8a ftiaksoun Hacker xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να υποθέσω ότι εμείς που είμαστε πάνω από 3.55 όπως εγώ που έχω 3.56 θα βρούμε τρόπο να το κάνουμε?Η μήπως οι εταιρίες που πουλάνε progskeet,nor programmers,e3 δεν θα το αφήσουν ποτέ?Εννόω για ένα cfw 3.56 + τώρα όλα μπαίνουν μόνο στο 3.55.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαίνεται παράλογο να τα έχουν σπάσει όλα και να μην έχει βρεθεί ακόμα ενας τρόπος για CFW πάνω από 3.55 (χωρίς downgrade). Ενδεχομένως πολλοί προγραμματιστές κοιτούν πως να κάνουν την δουλειά τους με αυτά που έχουν έτοιμα και δεν ψάχνουν να σπάσουν 3.55+ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όλες τις φιλολογίες-παραφιλολογίες που έχω ακούσει σε ξένα και ελληνικά site η πιο εμπεριστατωμένη και ρεαλιστική απάντηση στο συγκεκριμένο ζήτημα.Εύγε!

      Διαγραφή
    2. H APANTHSH SAS PAIDIA SE AUTO EINAI EDW DEN EINAI ETSI APLA



      Originally Posted by TheWalkingDead View Post

      But why is 3.55 still the only way with all of these new keys that the scene is discovering?
      ________________________________________
      Because they are for decryption of 3.60-4.30, not encryption.

      Διαγραφή
    3. Αν διαβάσεις παρακάτω όμως λέει ότι έγινε διαροηή του lv0 που σημαίνει ότι και να κάνει η sony όλα θα σπάνε.Άρα να περιμένουμε cfw tους επόμενους μήνες ?

      Διαγραφή
  4. Βασικά έχει γίνει χαμός. Απ' ότι καταλαβαίνω η διαρροή αυτή είναι τελειωτική, είναι τα κλειδιά του lv0 τα οποία δεν αλλάζουν παρά μόνο με αλλαγή στο hardware. Εάν τα κλειδιά επιβεβαιωθούν το PS3 έχει τελειώσει, γι' αυτό λέγεται ότι πλέον η Sony πρέπει να επιταχύνει το 4. Κανονικά αυτή η εξέλιξη θα έπρεπε να οδηγήσει σε 4.25 CFW, όμως παίζουν πολλά από πίσω, όπως και πολλοί φοβούνται για διώξεις (βλέπε: geohot). Επίσης η εκμετάλλευση που γίνεται από τις διάφορες ομάδες hacks και dongle είναι τρομερή, που είχαν τα keys καιρό τώρα.

    Όποιος διαβάζει άνετα αγγλικά μπορεί να διαβάσει αυτό: http://wololo.net/2012/10/24/ps3-blown-open-scene-chaos-lv0-keys-leaked-and-working/

    "This is the beginning of a very long and heavily scheduled future of the PS3 hacking scene. The release of the LV0 key means that any system update released by Sony going forward can be decrypted fully with no effort. Sony has no cards in this game. As of today LV0 is now decrypted for ever until the end of time"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to ksana postaro giati isws den to katalabate kala kapoia paidia

    Because they are for decryption of 3.60-4.30, not encryption.


    Achilles anekathen ginotan auto kai tha ginete panta paradigma twra me ta 4.21 kai 4.30 kai se ligo den tha uparxei epistrofi mono me hardware

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ego pistestvo oti den tha alaxi kati. ta 3.55 tha einai se 15% 20% tis konsolas pou poulise i sony tora? edo ales konsoles einai olokripotika spasmenes kai sinexizoun.i sony gia auto to pososto tha alaxi konsola?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. hey guys lete oti ola τα games 8a mporoun τρέχουν σε 3.55 CFW. SE 4.30 CFW 8a pezoun epishs ola?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ΕΛΛΑΔΑ
    Αυτό λέω ρε συ, οι προγραμματιστές δουλεύουν με τα έτοιμα. Δεν ψάχνουν να βρουν το κάτι παραπάνω... εγω εν μέρη τους δικαιολογώ. Και τα δικά μου προγράμματα αναπτύσσονται με βάση το τι χρειάζομαι εγώ κατά βάση (εκτός απο όταν πέφτει εκμετάλλευση). Όλοι οι προγραμματιστές που ασχολούνται έχουν CFW 4+ τώρα οπότε δεν κοιτούν πίσω. Σου λένε αν θες CFW κάνε downgrade, υπάρχει τρόπος.

    Πάνω στο "Because they are for decryption of 3.60-4.30, not encryption", δεν είμαι ενημερωμένος, μπορεί να είναι σωστό, αλλά τώρα πως έχουμε CFW 4 αν δεν μπορεί να γίνει encryption. Μπορεί να διαβαστεί ο κώδικας αλλα δεν μπορεί να αλλάξει?

    Δεν τα λέω αυτά για να προσβάλω κάποιον. Είναι απλοί προβληματισμοί που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Μπορεί να είναι αλλού το πρόβλημα δεν ξέρω. Πάντως εγώ είμαι ευγνώμον στους προγραμματιστές που βοηθούν στην σκηνή ακόμα και χωρίς να είχα CFW στο PS3 μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε λιγο καιρο το PS3 θα είναι 'σωβρακο' θα πηγαινουμε πανω - κατω οποτε θελουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com