30 Οκτ 2012

Νέος Multiman με Kids Protection αποκλειστικά για τους χρήστες του Blog 04.09.00



Ένας νέος Multiman κυκλοφόρησε προς το παρόν αποκλειστικά για το blog αφού ζητήθηκε από τον φίλο Κώστα και του τον έφτιαξε ο ίδιος ο Deank.Δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα και οι οδηγίες είναι ακριβώς όπως μου τις έστειλε

Νέο Multiman 04.09.00 με προστασία kid protection !!! (Απενεργοποίηση του XMB, mmOS, Game Settings, System Settings). ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ DeanK !!!!!

Εγκαθιστάτε το .pkg και ξεκινάτε τον Multiman. Στις ρυθμίσεις επιλέγετε ένα Lock Display Mode, αλλάζετε γλώσσα σε ελληνικά (για να εξαφανιστούν τα κουμπάκια που δεν χρειάζονται από το Display Mode που θα επιλέξετε. Δυστυχώς στα αγγλικά θα πρέπει μόνοι σας να πειράξετε την εικόνα LEGEND2.PNG που θα βρείτε στην διαδρομή /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/img) και αναλόγως ποιο Display Mode θα χρησιμοποιήσετε αλλάζετε και την ρύθμιση για το αν θα επιτρέπετε το Copy και το Delete των παιχνιδιών. (Στο Game List (poster) που χρησιμοποιώ εγώ δεν χρειάζεται γιατί βρίσκεται μέσα στα Game Settings που θα γίνουν ούτως η άλλως disable).

Μετά κλείνετε τον Multiman (ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) και ανοίγετε έναν FTP server (Blackbox ή Open FTP). Μεταφέρετε στον υπολογιστή σας το αρχείο options.bin που βρίσκετε στην διαδρομή: /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/data Το ανοίγετε με Notepad (Σημειωματάριο) και εκεί θα δείτε την πρώτη γραμμή να γράφει kid_protection=0 Το αλλάζετε σε kid_protection=1 και το σώζεται. Μετά μεταφέρεται πάλι το αρχείο στο PS3 μέσω FTP στην ίδια διαδρομή. /dev_hdd0/game/BLES80608/USRDIR/data

Μετά ανοίγετε πάλι το Multiman και voila !!! Όλες οι επικίνδυνες ρυθμίσεις, επιλογές και κουμπιά για τα παιδιά έχουν απανεργοποιηθεί !!! Have Fun !!!

Yngwiedis

Download Link http://www.mediafire.com/?4x66ffdpr2sip1y

11 σχόλια:

  1. Μπραβο παντα τετοια για το blog το αξιζει εξαλλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kinezakos δεν καταλάβαμε την ερώτηση. Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. vasika ton ixa rotisi se ena allo thema omos epidi vgike ton rotisa edw omos akou an kses na me voithisis piga se rogero 4.30 kai otan trexw ta game me ton multiman kai pai na arxisi lei field trophies kai me vgazi egi se ola ta games pou ixa ta pedia apo to site mou ipan pos epidi ta ekana fix alla nikiasa ta idia games kai arxizoun omos kolane sta video ksesris kati??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς ο DeanK δεν κρατήθηκε 2-3 μέρες όπως μου είπε και έβγαλε ήδη σε δημόσια κυκλοφορία την νέα έκδοση Multiman.
    http://psx-scene.com/forums/f192/multiman-multifunctional-tool-your-ps3-game-manager-file-manager-ftp-avchd-bdmv-72826/index1779.html#post1012852

    Δεν πειράζει. Να 'μαστε καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπορώ να ζητησω κάτι και εγώ από τον Deank ????
    Θα μπορέσει να κανει κάτι και για μας???
    Να βάλει υποστηριξη του splitfish fragfx piranha ??
    Γιατι όποτε τρέχω παιχνίδια απο τον εξωτερικο κάνει conflict και σταματαει να διαβαζει σκληρους η flashakia!!!!
    Μπορούμε να του το πούμε κάπως???
    Η να μου πείτε πως να επικοινωνησω εγώ με αυτόν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kinezakos μπες στο chat για βοήθεια στο θέμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. george έxω τον DeanK στο Skype μου εδώ και 2 χρόνια.
    Δυστυχώς όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σου δώσω το Skype ID του γιατί είναι κάτι που δεν θέλει.
    Θα προσπαθήσω να τον "ψήσω" για το θέμα σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thanks!Απλα πιστευω ότι πολλοί το εχουν αυτό αν όχι ελληνες ξένοι σιγουρα! Εχω στην κατοχη μου κοντα στα 40 FPS, και για να τα παίξω με το splitfish πρεπει να τα περναω στο εσωτ. σκληρο και είναι πολυ χρονοβορο αυτο!!!! Μακάρι να γίνει το θαύμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com