26 Οκτ 2012

Νεότερα για το bricked PS3 μου



Σας είχα ενημερώσει πως μετά το brickarisma της κονσόλας μου επικοινώνησαν μαζί μου 2 παιδιά ο Φάνης και ο Νίκος και μου είχαν πει πως μπορούν να την επαναφέρουν.Τους την έδωσα λοιπόν και ο Φάνης με πήρε τηλ πριν από λίγα λεπτά και μου είπε πως η κονσόλα αναστήθηκε.Τ απόγευμα θα πάω μέχρι την πόλη του γιατί είναι λίγο μακριά να την πάρω να δω ότι λειτουργεί και πήγαν όλα καλά και μετά θα σας δώσω και τρόπους επικοινωνίας αν θέλετε κι εσείς να επικοινωνήσετε μαζί τους γιατί ασχολούνται και με downgrade αρκεί η κονσόλα σας να πληρεί τις προϋποθέσεις.Αν όλα έχουν πάει καλά,δεν ξεχνάω ότι κάποιοι από εσάς κάνατε ένα donate για αγορά καινούργιας κονσόλας (μαζεύτηκε ένα ποσό γύρω στα 65 ευρώ) θα ήθελα να επικοινωνήσετε και πάλι μαζί μου είτε για να σας τα επιστρέψω είτε για να μου πείτε πως αλλιώς θα θέλατε να τα διαθέσουμε αυτά.Το έχω πει επανειλημμένα πως ο σκοπός του blog είναι να ενημερώνουμε να είμαστε παρέα και όχι να κερδίζουμε χρήματα εμείς που ασχολούμαστε με αυτό.Νεότερα το απογευματάκι

23 σχόλια:

  1. Tha hriastw kai egw tin voithia tous gt kai to diko mou ps3 ehi toubliasti edw kai mia vdomada kai parakolouthw gia na dw ti kataliksi tha ehi. Elpizw na gini kati .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολύ ρε φίλε που αναστήθηκε η κονσόλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά λοιπόν και καλή συνέχεια με το ps3 σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpravo mano xarika para poli pou anasti8ike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!! Αυτα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στα παιδιά! Αυτό είναι που λέμε απ'τη κόλαση στο παράδεισο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο στους μαγκες σε εσωσαν!Παντως ενδιαφερομαι εγω για downgrade αν γινεται στην κονσολα μου.Πως μπορουμε να το κανονισουμε?εχω 4.21 ofw αυτη τη στιγμη ενω πιο παλια ειχα 3.55 kmeaw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mano ego eixa dosei 300eyro ti ginete tha ta parw pisw xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια τα νέα σου Mv!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Ευτυχώς που φτιάχτηκε για να έχεις κουράγιο να συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά που κάνεις. Και το ακόμη καλύτερο είναι ότι και άλλα παιδιά που έχουν το ίδιο πρόβλημα ξέρουν που να απευθυνθούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mprabo sta paidia!!!Mporeis na mas enimerosis gia downgrade???.....gt kai ego eixa 3.55 kmeaw kai tora 4.21!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ετσι!!!Μπράβο!!Λοιπόν και ο Φάνης(είναι Βόρεια για όσα παιδια είναι απο θεσ/νικη-βεροια-κοζανη-αλεξανδρεια-χαλαστρα-αιγινιο-νεα σαντα και γενικά όλους τους βόρειους)αλλά και ο Νίκος για Αθήνα είναι πολύ καλοί μάστορες και προσεχτικοί!και θα κοιτάξουμε να γίνει οσο καλύτερη τιμή γίνεται για τα παιδιά του blog είναι δύσκολοι καιροί!!!
    Για όσους ρωτάτε για downgrade θα πρέπει η κονσόλα οταν βγηκε απο το εργοστάσειο να είχε κάτω απο 3.55 firmware αν έχει βγει με 3.55 και πάνω δεν γίνεται δυστηχώς δηλαδή κονσόλες του κουτίου μετα το νοεμβριο του 11 δύσκολα γίνοντε δείτε και το ανάλογο θέμα
    http://ps3jailbreak-greece.blogspot.gr/2012/08/ps3-downgrade.html

    Αυτά και να ξέρετε τα καλύτερα έρχονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατ'αρχήν Καλησπέρα σε όλους και κατ'επέκταση μπράβο στα παιδιά που ανέστησαν την κονσόλα σου,θέλω να κατσω στ'αυγά μου όσων αφορά το CFW του Roger0,το PS3 που έχω είναι το FAT με την έκδοση των 40gb σκληρού,σύμφωνα με τον Roger0 δεν έχουν Brickάρει τα παχουλά PS3 και αυτό λένε όλα τα site στα οποία ψάχτηκα....any suggestions???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mv79 se thermoparakalw an mporeis steile mou perissoteres plirofories gia na epikoinwnisw me opoio apo ta paidia einai athina eite edw eite sto email : latin_boy3@hotmail.com giati opws sou eixa grapsei kai xtes kai i dikia mou konsola brickare kata ti diadikasia anavathmisis se 4.21 rogero. Euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαίρομαι πολύ που αναστήθηκε... Μπράβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά έχω ενα 3.56 υπάρχει κανείς αθήνα που να μπορεί να μου το κάνει downgrade σε 3.55 και σε τι κόστος?Ευχαριστώ πολύ!Το δικό μου ps3 ειναι με 256 nand memory,και έτρεχε και 3.15 από ότι θυμάμαι με linux.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kataplhktika nea mpravo oso gia ta lefta... xamogelo tou paidiou! Afou xekeinisan gia voithia prepei na pane se voithia gnomh mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den einai swsto na tous anagkazete me auto to tropo tou kai kala ntropi kai tetoia afiste na apofasisoun metaksitous

      Διαγραφή
  18. na rotiso an mporo na giriso apo dex se cex 3.55 fw me asfaleia kai dixos kindino brickarismatos epeidi den exo kanei qa flag otan imoun se cex fw...(exo to flash tou cex)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα παιδιά μάλλον έχουν πολλή δουλειά γιατί δεν απαντάνε στο mail που τους έστειλα πριν από ένα πενταήμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μου brickare και εμενα, αν γνωρίζεται κανένα τεχνικό παρακαλω στείλτε μου το εμαιλ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com