27 Σεπ 2012

Νέο Dongle με το όνομα Blue Disk;;;



Περιμένατε έτσι απλά νέο custom firmware 4.21;Θα μείνουμε μάλλον πάλι με την όρεξη αφού και πάλι κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας...Και το όνομα αυτού Blue Disk.H Red Power Team ανακοίνωσε ένα νέο Dongle το οποίο θα παίζει όλα τα παιχνίδια θα αναβαθμίζεται στα τελευταία firmware με συνεχόμενα update (θα κυκλοφορήσει κι ένα που δεν θα αναβαθμίζεται)θα είναι συμβατό μόνο με κονσόλες που μπορούν να γίνουν downgrade και θα πρέπει κάποιος να είναι σε 3.55 για να μπορέσει να το τρέξει.Επίσης δεν θα χρειάζεται να είναι πάντα πάνω στην κονσόλα με το που θα bootarei το PS3 θα μπορεί κάποιος να το βγάλει.Παράλληλα δεν θα υπάρχει κίνδυνος brick,θα έχει PS2 emulating αλλά και cheats.Τώρα αν όλα αυτά ισχύουν κανείς δεν ξέρει μέχρι να δούμε χειροπιαστές αποδείξεις και πάλι κρατάμε μικρό καλάθι...

8 σχόλια:

  1. Τα ίδια Παντελάκη μου... Καλημέρα Μάνο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να το βγάλουν και να μην το πάρει
    Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. meta tin tripla me to fifa 13 ton douplex den kata lavane pou tha to valoune to dongle???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dongle ρε φιλε σοβαρα τωρα...dongle? μετα την ιστορια με το true blue! καποιοι δε μαθαινουν ποτε... οποτε " Duplex duplex εισαι εδω?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φημες για εντυπωσιασμο.Τοσα dongle εχουν ανακοινωθει και κανενα δεν εχει βγει.Δεν αναρωτιεται κανεις για ποιον λογο;Καμμια ομαδα δεν θα παρει το ρισκο να σπρωξει λεφτα για να παραγει ενα dongle την στιγμη που ειναι διαχυτη η αισθηση πως τροπος εχει βρεθει να τρεχουν τα παιχνιδια στο 3.55 με μια απλη μετατροπη,και μαλιστα ο τροπος εχει διαρρευσει εκτεταμενα.Γιατι;Πολυ απλα την δευτερη μερα κυκλοφοριας του οποιου dongle (η την εικοστη) διαρρεουν τα περισσοτερα παιχνιδια που θα υποστηριζει αυτο το dongle σε τετοια μορφη ωστε να τρεχουν στο περιφημο 3.55 kmeaw...Ποιος θα το κανει αυτο;Αρχιστε να μετρατε.Ανταγωνιστικη ομαδα, ατομικες προσπαθειες devs η ακομα και καποιοι που βλεπουν με πολυ αρνητικο ματι την εμπορικη εκμεταλευση του πραγματος.Ασε που υπαρχει παντα ο φοβος για νεο cfw το οποιο μπορει να σκασει απο το πουθενα και αυτοματως να κανει αχρηστα ολα τα απουλητα (και πουλημενα) dongle της καθε ομαδας.Συνεπως η σκηνη μοιαζει με ναρκοπεδιο για τους.. παρτακηδες και τους τυχοδοιωκτες του ευρω..
    Δεν θα δουμε κανενα dongle πλεον, η εποχη τους περασε.Αυτη ειναι η ταπεινη γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. apollonius oraia ta les file alla mprosta sto kerdos ( i oti prolavoun na kedisoun ) den 8a stamatoun giauto 3 xronia tora den yparxei cfw kenourgio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πουληστε ολοι τα ps3 και παρτε xbox για να βρειτε την υγεια σας....οπως εκανα εγω...αυτοι οχι μονο παιζουν με τα νευρα μας,αλλα νομιζουν οτι ειμαστε και ηλιθιοι.Καθε φορα που βγαζουν καινουργιο dongle νομιζουν οτι ο κοσμος θα τρεχει να το αγορασει....λες και δεν εχουμε καταλαβει τι παιζεται...αρε τζαμπο που σας χρειαζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχουν βγει σε διαφορα site στο google που εψαξα , μεθοδος για το CFW 4,21. κατεβαζεις λεει το PS3 PUP απο το λινκ και το κανεις εγκατασταση στο ps3..δεν παιζει να ειναι κατι τετοιο αληθινο ετσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com