2 Αυγ 2012

Γενικές οδηγίες SOS διαβάστε όλοι



Μερικές γενικές οδηγίες για όλους όσους βιάζονται.Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε και να τρέχετε να πατσάρετε τα games.Πριν λίγο κυκλοφόρησαν και τα patch για Dark Souls,Kingdoms of Amalur,Dead Island Skyrim και η λίστα μεγαλώνει.Ακόμα και παιχνίδια που θέλουν 3.7+ μπορεί να τρέχουν γιατί έχουν κλειδωθεί με τα κλειδιά της 3.60.Τα patch ανεβαίνουν στο γνωστό site έτοιμα και δεν χρειάζεται να μπαίνετε στη διαδικασία να το κάνετε μόνοι σας έτσι γλιτώνετε πολύ χρόνο.Αν παρ όλα αυτά θέλετε να το κάνετε μόνοι σας κρατήστε back up τα original eboot γιατί ετοιμάζετε custom firmware 3.60 το οποίο θα τρέχει τα back up των νόμιμα αγορασμένων παιχνιδιών σας και μόνο χωρίς καμία μετατροπή κι αν δεν τα έχετε θα πρέπει να τα ξαναριπάρετε.Κάντε και μία εγγραφή μ ένα mail στο blog για να μαθαίνετε άμεσα όλες τις ειδήσεις.Επίσης μην αναφέρεστε σε πειρατικό υλικό!Όσο για τις προσκλήσεις πάνω δεξιά στο blog λέει πως μπορώ να σας στείλω δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια κάθε μέρα.Προτεραιότητα δίνουμε πάντα στα μέλη του blog κάντε κι εσείς μία εγγραφή δεν κοστίζει κάτι.Πάνω δεξιά δίνετε απλά το mail σας

23 σχόλια:

  1. ρε συ στειλε μου ενα pm/email με πληροφοριες γιατι εχω ξεχασει τα παντα. που να ψαξω? εχω κανει και φορματ και δεν εχω τα μπουκμαρκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγκες ηρθε η ωρα που περιμεναμε.Νεο cfw.Και τα μυαλα στα καγκελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. guy to cfw einai poly konta...exoun vouiksei taksena sites..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά είδα την είδηση ότι ο rogero θα βγάλει νέο cfw,όμως πουθενά ό ίδιος δεν φένεται να το αναφέρει,έψαξα συγκεκριμένα να δω δικό του post,αλλά όλα πάνε στο ίδιο post που ο kakaroto μιλάει για τα πλεονεκτήματα toυ να έχουμε τα 3,60 κλειδιά,επίσης για το lv0 δεν λέει κάτι,και δεν αναφέρει για usb pup file αλλά για Hardwareless downgrades : Downgrading with PSgrade Dongle (lv1.self),μπορεί κάποιος που ξέρει να μας πει τι γίνεται?θα υπάρξει usb τρόπος όπως με το kmeaw και του geohot custom firmwares?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε παιδιά να βγει!!!!!!! Περιμένω να παίξω το Dead island Kai to Pro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ξαναρωτήσω εγώ και εδώ.

    Έβαλα TB CFW.
    Για να δοκιμάσω την λίστα με όλα τα new entries, πρέπει να ξαναπεράσω 3.55 CFW ή έχει καμιά άλλη πατέντα;

    Ισχύει ότι με TB CFW και χωρίς το usb stick στο PS3 κατά το bootarismα, έχεις 3.55 CFW απλό;

    Thx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια "Ρεαλιστικη ουτοπια" που ειχε πει και ο Σιμιτης !!!! ......Οψομεθα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. maverick ta fix einai gia single cfw
    logika tha prepi na to bgalis gia na treksoun ta games

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντηθηκε αλλα γινεται να γυρισουμε πισω στην 3.55 kmeaw εμεις του trueblue η καλα κρασια;;;

      Διαγραφή
    2. Εγινε σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

      Διαγραφή
  9. Η ερωτηση του Maverick ειναι ολα τα λεφτα.Και εγω αυτο θελω να ρωτησω.Σορυ αν ειναι αυτονοητο αλλα τελευταια ειχα ψηλοπαρατησει την ps3 σκηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντως το fix resistence 3 δουλευει σε trueblue συμφωνα με χρηστες.Αν συμβαινει αυτο τοτε θα ισχυει και για τα αλλα fixes.Να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απλα για να λειτουργησει διαγραφεις οτι προηγουμενα install data εχεις απο το παιχνιδι,και το ξαναβαζεις κανονικα με το fix

      Διαγραφή
    2. Παιδια με trueblue το resistance μου παίζει άψογα
      Θα δοκιμάσω και κάποια αλλα που δεν έπαιζαν σε ΤΒ και θα ενημερώσω

      Διαγραφή
  11. παιδια οποιος μπορει ας μου πει πιο ειναι το γνωστο site που αναφερει πανω που κατεβαζεις τα eboots.sorry αλλα ειμαι καινουριος στην παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο kakaroto μόνο έδωσε κάποιες εξηγήσεις,ψάχνοντας να βρω official απάντηση του rogero γιοκ,κάποιος που να ξέρει ας απαντήσει αν θα έχουμε full peek,poke δηλαδή backup managers και linuz?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά, εγώ όπως και πολλοί άλλοι έχουν τα περισσότερα παιχνίδια patch-αρισμένα, κάποια για kmew και άλλα για true-blue, κάποια στον εσωτερικό, άλλα σε εξωτερικούς. Προσωπικά ούτε θυμάμαι ποια είναι patched και με τι. Δηλαδή το 3.60 CFW δεν θα τα παίζει και θα πρέπει να ψάχνουμε τα original; :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @apollonius + maverick
    χωρις usb dongle (αν ενοειτε το στικ που λεει ο μαβερικ) κατα το bootarisma toy True Blue cfw τοτε το ΤΒ συμπεριφερεται σαν απλο ofw με τη διαφορα οτι μπορει και τρεχει τα PSN παιχνιδια απο το ΧΜΒ παραδειγμα το FIFA12 duplex release που δεν χρειαζεται Μουλτιμαν για να τρεξει. ο λογος ειναι οτι αυτα ειναι unsigned packages και τρεχουν σαν απλα homebrew
    Οσα χρειαζονται Multiman για να τρεξουν αν μπουταρεις χωρις το dongle ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝΕ γιατι δεν εχουν lv1 peek/poke που βρισκονται μεσα στο dongle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Ermak & matzos.

    Οπότε, για όσους έχουν περάσει tb cfw :

    ή α) ψάχνουμε για οδηγό TB cfw -> bulk 3.55
    ή β) περιμένουμε νέο cfw που ΙΣΩΣ να μπορεί να περαστεί πάνω απο το tb cfw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KAPOIA PAIXNIDIA 3.60 TA PAIZW PLEON ME FIXES GIA 3.55 .OTAN VGEI TO CFW 3.60 THA PREPEI SE AFTA TA PAIXNIDIA NA VALW TA ORIGINAL EBOOTS(3.60)?TO THEMA EINAI OTI DEN EKANA BUCK UP TA ORIGINAL EBOOT .THA PREPEI NA RIPARW PALI TA original PAIXNIDIA H THA BWRESW NA TA VRW TA original EBOOTS MONA TOYS KAPOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. file an kai otan vgei to neo firmware 8a xreiasteis ta original eboots, min to skeftesai apo twra omws, apolause ta games pros to parwn kai otan er8ei me to kalo ekeini i wra 8a ta vreis kai 8a ta katevaseis ksexwrista opws egine me tin metavasi apo 3.41 usb dongle se cfw 3.55.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com