10 Αυγ 2012

Multiman 04.04.04



Με τις εξελίξεις να τρέχουν το τελευταίο διάστημα όσο αφορά την PS3 σκηνή είχαμε καιρό να ακούσουμε για καινούργια έκδοση Multiman η οποία μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να την κατεβάσετε από το link παρακάτω.Η έκδοση 04.04.04 είναι 2-3 φορές πιο γρήγορη από οποιαδήποτε άλλη ενώ έχουν γίνει κι άλλες πολλές βελτιώσεις.Προσωπικά έχω μείνει στην 2.00.00 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Download Link http://www.sendspace.com/file/8q4r58

12 σχόλια:

  1. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μια νύχτα με σκοτάδι το blog!! I like it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας παιδια ! Να κανω μια ερωτηση?
    Πως το περναμε στο ps3? πρεπει να διαγραψουμε την παλαιοτερη εκδοση πρωτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά όχι.Απλά κάνεις install το pkg αρχείο επάνω στην παλιά έκδοση.Όταν το κάνεις install σου λέει ότι έχεις ήδη εγκατεστημένη την ίδια έκδοση και πατάς yes για να συνεχίσεις.Τώρα αν έχεις την 3.00.00 και θες να πας στην 4.00.00 νομίζω τότε πρέπει να κατεβάσεις όλη τη νέα έκδοση (full ή base).

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ! Θα δοκιμασω να τον περασω και θα αναρτησω παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που κατεβασα εχει εναν φακελο με το ονομα "mmCM ver 04.04.04 BASE (20120809)" . περιεχει και καποιους αλλους φακελους μεσα .. οπως και τον "mmCM" .. να περασω μονο το to .pkg του φακελου αυτου?

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε υπάρχουν 4 φάκελοι: applications για pc, ps3, cobra και mmCM (multiman Cobra Manager).Εσύ θα πας στο φάκελο mmCM και θα κάνεις εγκατάσταση το αρχείο mmCMver04.04.04BASE(20120810).pkg.Τώρα όλα τα άλλα είναι extra.Πχ ο 1ος έχει κάποια προγραμματάκια για το pc όπως ftp client, πρόγραμμα για αν κατεβάζεις τα updates παιχνιδιών κ.α. Ο 2ος έχει pkg αρχεία για το ps3(προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο το lastgame.pkg όπου μπορείς να κάνεις load κατευθείαν το τελευταίο παιχνίδι που έτρεξες με mm).Ο 3ος έχει αρχεία για το cobra usb(δε σε αφορούν καθόλου είναι μόνο για κατόχους του συγκεκριμένου usb).

      Διαγραφή
    3. Επιδη το περναω στο ps3 με FlashFXP ξερεις σε ποιο φακελο να το περασω ? Πρεπει να περαστει ολοκληρος ο φακελος mmCM η μονο .pkg του φακελου?

      Διαγραφή
    4. Το αρχείο mmCMver04.04.04BASE(20120810).pkg το βάζεις σε ένα στικάκι(κατευθείαν στο root ούτε καν σε φάκελο) με format fat32(όχι ntfs) στη δεξιά υποδοχή του ps3 (αυτή που είναι πιο κοντά στο blu-ray driver) και από το μενού του xmb πας στο install package files και το κάνεις εγκατάσταση.Συγνώμη αλλά έχεις ξανασχοληθεί με σπάσιμο ps3?Γιατί αν είσαι καινούριος καλύτερα να ρωτήσεις τον admin του site για κάποιες γενικές πληροφορίες ή για κανένα σύνδεσμο με γενικό οδηγό...

      Διαγραφή
  4. κατεβασα το MM 4 κι έχει ένα .pkg που λέει game mode αλλά δεν έχω καταλάβει τι κάνει. Αφού το τρέξω μετά το install μετά δεν παίζουν τα παιχνίδια... Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως εννοείς το gamedata.pkg?Αυτό ουσιαστικά κάνει install τα αρχεία που εγκαθίστανται στον σκληρό του ps3(όταν τρέχεις για πρώτη φορά ένα παιχνίδι συνήθως εγκαθιστά αρχεία στον hdd του ps3) στον εξωτερικό σκληρό που έχεις συνδεδεμένο στο ps3.

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com