15 Αυγ 2012

UPDATED:Το MAX PAYNE 3 τρέχει σε 3.55 custom firmware



Εδώ και λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο το patch του Max Payne 3 και πλέον μπορείτε να το απολαύσετε σε PS3 με custom firmware 3.55.Είναι απορίας άξιο βέβαια πως μπορούμε να τρέξουμε το συγκεκριμένο back up μας από το νόμιμα αγορασμένο παιχνίδι αφού χρειάζεται 4.11 firmware για να τρέξει...Η ομάδα Duplex έκανε και πάλι το θαύμα της κι έτσι μετά από αυτό νομίζουμε πως το True Blue είναι πλέον άχρηστο αφού έμειναν μόνο μερικά παιχνίδια που τρέχουν με το συγκεκριμένο dongle αλλά όπως ενημερώνει η ομάδα Duplex έρχονται κι άλλα patch.Ίδωμεν...Απλά το παιχνίδι τα σπάει το έχω τερματίσει και αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας


UPDATED Και το Kidou_Senshi_Gundam_-_Extreme_ έσπασε και τρέχει σε 3.55 custom firmware

UPDATED 2 Η ομάδα Duplex αφαίρεσε την DRM ασφάλεια που είχε προστεθεί από τους δημιουργούς του TB στα eboot που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς και σε λίγο όλα τα games που έτρεχαν με το dongle θα τρέχουν κανονικά σε Kmeaw custom firmware

UPDATED 3:Κυκλοφόρησε το patch 1.05 του MAX PAYNE 3 μαζί με το fix του!

10 σχόλια:

  1. Αληθεια ποσοι αισθανονται κοροιδα αυτη τη στιγμη που δεν περιμεναν 1+ χρονο (για καινουριο παιχνιδι σαν κ μενα) κ πηγαν κ αγορασαν το true blue 50 EUROπουλακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω το εχω αγορασει αλλα απο τη στιγμη που επαιζα 5 παιχνιδια + εγινε αποσβεση με τη μια.Το θέμα ειναι πως επιστρεφουμε σε cfw 3.55 απο την tb 3.55 αν ξερει κανεις να μας πει εναν ασφαλη τρόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @regi.
    Μπαινεις σε recovery mode και περνας με την μια το KMEAW πανω απο το TB3.55. Ασφαλης και αξιοπιστος τροπος με την μια. Δοκιμασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thanks matzos θα το κανω ετσι το true blue έγινε παρελθον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτελους...τους εκαναν καλο τα καλοκαιρινα μπανακια οπως φενεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεια ποσοι αισθανονται κοροιδα αυτη τη στιγμη που δεν περιμεναν 1+ χρονο (για καινουριο παιχνιδι σαν κ μενα) κ πηγαν κ αγορασαν το true blue 50 EUROπουλακια?

    εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποσβεση εχει γινει με το true-blue παιδια δεν το συζηταμε..ασε που προσοποικα εμενα αν εχει περασει ενας χρονος πουχει κυκλοφορησει το game παλιωνει στην σειρα προτιμησεις μου για να το ποιασω να το τελιωσω..εκτος αν ειναι παιχνιδαρα..δηλ εγω με λιγα λογια δεν θα μπορουσα να περημενω εναμιση χρονο για ενα game να παιξω...ειδικα τωρα που ερχονται και last of us κατι lara croft και ενα αλλο που ειναι σαν το heavy rain "δεν υθμαμαι τιτλο" θα αρχιζω να με ποιανει πανικος αν αργω να βρω τροπο η πλατφορμα να τα παιξω..πχ για το dark siders2 αναγκαστικα να παρω καινουργια καρτα γραφικων στο ξεχασμενο πισι για να μπορεσω να το απολαυσω σε 1080ρ..τελος παντων προσοποικη αποψη καταθετω..καλημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγουρα απο τη μια εχεις δικιο αλλα σκεψου πως πολλοί δεν είχαν τη δυνανατότητα να το αγοράσουν ούτε να αναβαθμίσουν το pc τους η να παρουν xbox360 οπότε αυτή η εξέλιξη είναι ότι καλύτερο!Το assassins Creed αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πουλάω true-blue σε τιμή ευκαιρίας, σαν καινούριο, παίζει όλα τα παιχνίδια! :P Πλάκα κάνω.. Επιστροφή στο kmeaw, και θα μας μείνει ένα μπλε βαρύ φλασάκι για ενθύμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω παντως με το jb king παιζω το pro 12 εδω και τοσους μηνες.. με 28 ευρω τοτε και δεν νιωθω και πολυ κοροιδο.. μετα απο 200 και βαλε ωρες εκανα αποσβεση νομιζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com