8 Ιουλ 2012

Ένας ακόμη κλώνος του True Blue...Ιnfinity USB



Ένας ακόμη κλώνος του True Βlue έκανε την εμφάνιση του και ο λόγος για το Infinity USB οι δημιουργοί του οποίου υπόσχονται ότι κάνει ότι ακριβώς και το TB όμως καλύτερα να μην τους εμπιστευόμαστε ακόμα...Το official site του προϊόντος είναι το παρακάτω όπως μπορείτε να δείτε http://www.jb-infinity.com/infinity_usb/index.php/menu-product

Τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να τα δείτε παρακάτω

No need to open your console, just plug and play.

Booting of games designed for PS3 system software v3.6 and above

Runs your existing games and new v3.6+ games from HDD in conjunction with standard backup managers

Does not require the power/eject trick

Custom v3.55 Dongle firmware behaves like OFW when INFINITY USB is not inserted Further features to be added as they are developed

On board 4 MBytes SPI flash

Supports Fat and Slim PS3 consoles currently running any firmware up to v3.55 and any PS3 which can be downgraded successfully from v3.6+ to v3.55 (NOTE: requires other tools )

Enjoy PS3 games with files on external USB HDD (FAT32)

Supports all regions of consoles

Supports all regions of v3.6+ games

Report Features for improve INFINITY USB compatibilty.

MCU firmware and flash firmware updatable using easy through PC update software.

Smart button for plug and play using PC.

4 σχόλια:

  1. re pedia to idio den eixe gini kai me to usbjailbreak stin arxi me kmew 3.55 kai meta bgikan kati ala akiro usb antigrafes kai meta bgike cfw? apoti 8imame etsi egine..malon erxete kai to cfw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο που τότε είχε σπάσει σε λιγότερο από ένα μήνα.. και είχε γίνει reversed όλος ο κώδικας του, ώστε να μπορείς να το κάνεις compile σε όποιο usb θες..
      το trueblue κυκλοφορεί εδώ και κανα 10μηνο τουλάχιστον και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να αντιγράφουν το fw του χωρίς να ξέρουν τι κώδικα περιέχει.. έτσι κάποιοι από τους κλώνους δεν καταφέρουν να υποστηρίξουν όλα τα νέα updates του trueblue, ενώ σε άλλους παίρνει πολύ καιρό να το κάνουν..
      και να σου πω και κάτι; προτιμώ να μην σπάσει ποτέ, για να συνεχίσουν να βγαίνουν νέα παιχνίδια για 3.55.. την ίδια στιγμή που θα βγει το cfw που δεν θα χρειάζεται dongle, η sony θα μπλοκάρει τον τρόπο αυτό, θα αλλάξει κλειδιά κτλ, και τέρμα τα νέα games.. :Ρ

      Διαγραφή
  2. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιό παρτάκηδες και φραγκοφόνες από την ps3 σκηνή δεν έχω ξαναδεί σε καμμία άλλη σκηνή. Έχουν κάνει τούμπες το ps3 ξέρουν τα πάντα κλειδιά όλα και προσπαθούν όλοι να τα κονομήσουν. Αει σιχτήρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com