18 Ιουλ 2012

Τα..τσακάλια του περιοδικού Kotaku ενημέρωσαν τη Sony για τη μέθοδο Dex



Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε πως η Sony ετοιμάζει νέο firmware update προκειμένου να κλείσει και πάλι την τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε στο σύστημα της με τη μετατροπή των PS3 από Cex σε DEX.Την ενημέρωση για την...τρύπα έκαναν οι φωστήρες του περιοδικού Kotaku που επικοινώνησαν με την εταιρεία και ζήτησαν τη γνώμη τους σχετικά με την νέα αυτή μέθοδο χακαρίσματος της κονσόλας.Τώρα περιμένουμε τις εξελίξεις αλλά ένα μεγάλο..μπράβο στα....τσακάλια του Kotaku

15 σχόλια:

  1. συγγνωμη δηλαδη τωρα αλλα ολοκληρη σονυ περιμενει καποιον να την ενημερωσει για το cex to dex?
    Δεν εχουν ατομα να παρακολουθουν την PS3 hack scene για να ξερουνε τι γινεται; Δεν ειναι κατι κρυφο.
    Εμεις το ξερουμε και οι προγραμματιστες της σονυ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου;
    Μεχρι και ο τροπος δημοσιοποιηθηκε οποτε αυτο θα γινοταν αργα η γρηγορα
    Απλα να εχουμε να λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an dn enimerosi kanenas se neo fw den iparxitropos na klisi i tripa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala poso mlkes einai aftoi pigan kai to ypan kseka8ara stin sony pos vrethike neos tropos gia hack toy ps3.....edo kollaei to aksexasto "ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχος που επαψα να πιστευω σε οτι π@π@ρια μας λενε οι δηθεν χακερς περι νεου cfw κτλ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθήστε ρε παιδιά γιατί δεν κατάλαβα. Εφόσον δε θα μπαίναμε PSN έτσι κι αλλιώς με αυτή τη μέθοδο και εφόσον δε θα κάνουμε ΠΟΤΕ upgrade σε 4.ΧΧ τι μας νοιάζει τι θα κάνει η SONY ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxax pia tsakalia milame paidia den blepo χαχαχαχα αν βαλω την ανηψια μου 2ετων να βρει αν χακαρετε το πσ3 θα με το βρει σε 2 δευτερολεπτα θα δει και κανα βιντεακι και θα αρχησει να περναει και τσιπακια χαχαχαχ βρε τα τσακαλια ποσ καναν τετιο κατωρθομα και ανακαληπσαν τετιο μυστικο????? ποποποπο τρομερο μπραβο τουσ ρε τα τσακαλια, τελικο αποτελεσμα παντοσ αν η χακερσ δεν ειναι στοιμενη απο την ιδια την σονυ εδω και τοσα χρονια το αποτελεσμα ειναι 1 οτι τελικα σε 1 μικρο πλανητη ειπαρχουν χιλιαδεσ μαλακεσ οποσ αυτη η βλακεσ χαφιεδεσ που ετρεξαν να το προλαβουν κατι που καιη σονυ μπορουσε να το δει απο μονη τησ αλλααφου ειπαρχουν και μαλακεσ τι να ασχολιθη η σονυ σε λεει θα με τα προλαβη καμια κουτσομπολα θα μαθω χωρισ να θελω τι γυναιτε ετσι και αλιοσ
    γεροσ 7 το πιο γαματο ποστ που εχω δει τα τελευτεα χρονια πολυ καλο !!! G7 FOR EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. akoma den to mathate to poiima? ston epomeno stoixo aftoi pou asxoloude me ti methodo tha pane diakopes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. e...nai 8a pane diakopes giati exoun kourastei polu ...exoun spasei kai olla ta firmware panathema tous.....xaxaxaxaxaxaxxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anti na spasei kanena firmware telika mas spane ta @@ perissotero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σταμάτησαν κι οι TB, μήπως πήγαν κι αυτοί διακοπές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Trellos Gavros
    Αύριο-μεθαύριο-σύντομα θα αρχίσουν να βγαίνουν παιχνίδια που θα απαιτούν 5.xx firmware και τότε θα είμαστε πάλι στην ίδια κατάσταση.

    @jonnykiller
    Ελπίζω να μην πιστεύεις πραγματικά ότι η ίδια η Sony υποστηρίζει το hacking του PS3, με σκοπό την αναπαραγωγή αντιγραμμένων παιχνιδιών.

    Αν νομίζεις ότι είναι έτσι, τότε μάλλον δεν έχεις καταλάβει πώς δουλεύει η αγορά των κονσολών τα τελευταία 30 χρόνια. Οι εταιρείες βγάζουν τα λεφτά από τα παιχνίδια, όχι από τα μηχανήματα γι' αυτό και ποτέ δεν θα τους συνέφερε να στηρίξουν την πειρατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Νάσο πραγματικά δε θα πρέπει να μας νοιάζει αυτό που λες. Μέχρι να βγούν παιχνίδια που θα απαιτούν το 5.00 έχουμε να παίξουμε ένα κάρο παιχνίδια από το 3.6 μέχρι και το 4.ΧΧ που δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Μέχρι να τα παίξουμε όλα αυτά κάτι άλλο θα βγει μετά που θα σπάει το 5.00 κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. file naso den antilego sto oti se osa les synfono apla epidi exei apodixth edv kai xronia oti molis pesoyn h polhseis se kati hlektronhko amesos jekinan ta hack tixeo den nomizo δοξα το θεο εχω πιαση τα 30 χρονια τησ ζωησ μου και ειμαι απο σποροσ λατρισ τησ τεχνολογιασ και τον ηλεκτρονικον παιχνιδιο ωσ σημερα εχει αποδιχτη οτι εχω απολητο δικιο παντοσ και ξερω παρα πολυ καλα την αγορα και τον τροπο λυτουργιασ τησ αγορασ οταν μια σονη βουλιαζη που ειναι χρονια στην κορηφη για εμενα το λιγοτερο μια 10ετια κατα την αποπσει μου το λιγοτερο λεω οταν βουλιαζει λιπον δεν ειναι τυχεο να διαρεουν τα κλειδια τησ κονσολασ κσαφνηκα μολισ η πολησεισ πιασουν πατω η κανουν κιλια σε καπιο τομεα τα πραγματα και μαλιστα ολοι το ξερουμε αυτο εχει δημοσιευτη παντου ποσ τα κλειδια τα εδοσε στην διμοσιοτιτα μεγαλο στελεχοσ τησ σονυ ντεμεκ καταλαθοσ ε μην κοροιδευομαστε και μεταξη μασ τωρα 2 αποδηξη ποσ ειναι ετσι η πσευτοχακερ τησ σκηνησ αν εσπασαν μονη την ασφαλια τελιοσ τον κλειδιον αυτον τησ 3,41 η 3,55 τοτε γιατι δεν σπαν και την 4 με τον ιδιο ανετο τροπο ε? ολα ειναι παραμιθια τησ χαλιμασ φιλε μου οτι γιαλιζει δεν ειναι χρυσοσ μην πιστευησ οτι βλεπεισ ηθελαν μια διαφημησει η σονη γιατι επιασε κορυφη το χβοχ 360 και την εκανε την διαφημησειτησ με καλα αποτελεσματα χακαραν την κονσολα ντεμεκ η χακερ ε λογικο τι θεσ να σε πει μια ντεμεκ σοβαρι ετερια παιδια παρτε τα δικεοματα σασ για λιγο και μεταθα σασ τα ξανακλιδοσο αν η σονυ επισιμα σε ελεγε σε δινω την πλυρι λοιτουργια και μετα ξαφνηκα στην ξαναπερνε δεν θα ουρλιαζεσ? ε γιαυτο λοιπον ολα γυνοντε ντεμεκ μεσο χακερ διθεν γιαυτο φιλε μου μελετισετα λιγο καλητερα και ζηγησετα ξανα να δεισ που εχω καραδικιο και μετα τα ξαναλαμε παλι εχω πολλεσ χιλιαδεσ παραδιγματα να σε δωσο απο εποχη αταρι μεχρι σημερα αλλα δεν υπαρχη λογοσ να κουρασο κανεναν σασ , δεν θελει και πολυ μιαλο να διαπιστοσι καπιοσ αυτα που λεω οτι μεσεσ ακρεσ ετσι ειναι τα πραγματα τελοσ παντον ο καθενασ εχει την αποψη του καλο βραδυ σεολουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com