17 Ιουλ 2012

Τα 3.6+ back up παιχνιδιών τρέχουν σε Dex κονσόλα PS3



Πριν μερικές μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως κυκλοφόρησε μία μέθοδος μετατροπής PS3 από CEX(RETAIL) σε DEX(DEBUG)αλλά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και είναι καλύτερο να το αποφύγουν οι απλοί χρήστες.Σήμερα ένας ακόμη anonymous χρήστης κυκλοφόρησε μία μέθοδος πως να τρέξει κάποιος 3.6+ back στην DEX κονσόλα του χωρίς τη χρήση κάποιου dongle όπως είναι το True Blue.Και αυτή η μέθοδος δεν θα αναρτηθεί για λόγους δικής σας ασφάλειας η μάλλον της κονσόλας σας.Μόλις κυκλοφορήσει κάτι πιο εύκολο για το μέσο χρήστη θα δοκιμαστεί και θα αναρτηθεί με πλήρεις οδηγίες.Προς το παρόν δείτε το παρακάτω βίντεο

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yxq-SR1NcJw

6 σχόλια:

  1. Τα CEX(RETAIL) ειναι τα απειραχτα 'μαμισια' PS3 και τα DEX(DEBUG) ειναι αυτα που εχουν υποστει καποια τροποποιηση στο λογισμικο τους ? Χανομαι ολιγον ! Μιλαμε στην ουσια για ενα νεο CFW σε πρωιμο σταδιο ???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. cex einai oi konsoles pou kukloforoun sto emporio dex einai aytes pou exoun oi devs kai oi etairies gia na dokimazoun ta games ki einai ksekleidotes apo kathe apopsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω που μου ελυσες την απορια Μανο !!! Τωρα το θεμα ειναι ......ΚΑΠΟΙΟΣ να μου χαρισει μια κονσολα DEX pleaseeee !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδα το βιντεο (τωρα μου εκοψε) και παλι βλεπω τον μαγικο αριθμο "3.55" ! Υποθετω πως οτι και να ειναι αυτο, ειναι για κονσολες με 3.55 και κατω ....ακομα μια φορα !!! :)

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com