6 Ιουν 2012

Αγορά True Blue


Επειδή πολλοί ρωτάτε συνεχώς από που μπορείτε να προμηθευτείτε το True Blue να σας πούμε πως ήρθαμε σε επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα easy technology και όποιο μέλος του blog το προμηθευτεί από εκεί θα έχει και μία επιπλέον έκπτωση της τάξης του 2%.Φυσικά μπορείτε να το αγοράσετε απ όπου εσείς επιλέξετε απλά σας ενημερώνουμε πως υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.Όσοι θέλετε να το αγοράσετε μπορείτε να στείλετε mail στο blog για να σας πούμε πως θα κερδίσετε έστω αυτή τη μικρή έκπτωση.

http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=55_136&products_id=5655

12 σχόλια:

  1. καλα οποιος θελει ας μου πει εμενα,κι αμα μαζευτουμε καμια 10 αρια θα τα φερω με 50 ευρω το πολυ το καθενα (προπληρωνονται,αυτο το ξερετε). (οσον αφορα το θεμα της εμπιστοσυνης κατι παραπανω απο το να σας δωσω τα πληρη στοιχεια μου δν γινεται, αρα θα αρκεστειτε σε αυτο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, εγώ το παρήγγειλα από το παρακάτω site, μου ήρθε μέσα στο χρόνο που ανέφεραν και ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Επιπλέον, είναι στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει νομ΄ζιω γιατί είχα κάνει έρευνα αγοράς πριν το πάρω. Το site είναι αυτό και είναι φοβερό μιλάμε:
    http://lightake.com/detail.do/sku.True_Blue_JB2_USB_Dongle_for_PS3_at_wholesale_price___$57.98-47850

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ποσο φοβερο ειναι απο που το εκρινες?? γτ εγω εχω 2 στα 2 λανθασμενες-χαμενες-ανοιγμενες αποστολες με ζημια γυρω στα 80 ευρω. και φυσικα αφου πλρωσεις και το παρεις στα χερια σου,αντε μετα αποδειξε οτι λειπουν πραγματα

      Διαγραφή
    2. "ανοιγμενες" θεωρητικα κατα την δικη τους αποψη, επειδη ερχοντουσταν ελλιπης,σε μενα παντα σφραγισμενες εφταναν

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o kathenas apo opou thelei mporei na agorasei ego apla ekana mia epafi epeidi einai eliniko magazi kai mporesa kai milisa mazi tous kai sas to anefera :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα εκανες φιλε....εγω ξανα παρει πραγματα και ειναι σωστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Na kanw 1 erwtisi? Endiaferomai kai egw gia true blue. Exw "spasmeno" ps3 me cf 3.55. Mporw na to xreisimopoiisw i prepei na exw gnisio ps3?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και μπορείς.. απλά περνάς το cfw του trueblue πάνω από αυτό που έχεις.. και θα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο το ps3

      Διαγραφή
  7. to true blue paizei se of 4.11 h 8elei prwta downgrade kai meta to true blue ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mporeis mia xara cypress.thanasi nai mono se 3.55 paizei alla kai downgrade na kaneis kapoia ps3 touvliazoun otan pas meta na valeis true blue

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Euxaristw poli mv79. An mazeutoun atoma gia na to paraggeiloume oloi mazi eimai kai egw mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com