28 Μαΐ 2012

Διακοπή για διαφημίσεις στα παιχνίδια;



Μια νέα πατέντα καταχωρήθηκε από τη Sony Computer Entertainment of America, που αφορά την ενασχόληση με ένα παιχνίδι και τις διαφημίσεις κατά τη διάρκειά του. Όπως ανακάλυψε ένας χρήστης του NeoGAF, η εν λόγω πατέντα είχε καταχωρηθεί τον Ιούλιο του 2011 από την SCEA, με τον τίτλο "Διαφημιστικό πλάνο για χρήση σε διαδραστικό περιεχόμενο". Αυτή η μέθοδος διαφήμισης λειτουργεί ως εξής: κατά διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης προειδοποιείται ορισμένα δευτερόλεπτα πριν, ότι το παιχνίδι πρόκειται να διακοπεί ώστε να προβληθεί η διαφήμιση και έτσι ξεκινά η προβολή της. Μόλις τελειώσει η διαφήμιση, υπάρχει ένα μικρό διάστημα όπου το παιχνίδι παγώνει πριν επανεκκινήσει το gameplay session.

Επίσης, στην περιγραφή της πατέντας αναφέρεται και μια μέθοδος όπου θα γίνεται "rewind", έτσι ώστε αν ο παίκτης βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σημείο του παιχνιδιού, να μη χάσει εξαιτίας της διαφήμισης. Φαίνεται ότι οι διαφημίσεις που σύστησε η Microsoft στο gaming κοινό, μέσω του Metro Dashboard, μεταβαίνουν σε άλλο επίπεδο μέσω της Sony. Μένει να δούμε πότε θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

5 σχόλια:

  1. re paidia sto dvd pou plirwnoume paizei kai diafimiseis en wra tainias? an einai dunaton ti allo 8a akousoume! egw eimai ikanos an ginei kati tetoio na paraiti8w apo gamer :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μονο διαφημισεις ?? Κανα ντοκυματερακι, τιποτα ..ειδησεις δεν θα εχει ??? Τς τς τς τς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την SCE ενημερωθήκαμε πως θα δείχνει ντοκυμαντερ από το κανάλι της Βουλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com