6 Απρ 2012

UPDATED....Νέα για το True Blue





Η ομάδα που κρύβεται πίσω από το True Blue προειδοποιεί πως κυκλοφορεί ένας νέος κλώνος του dongle που είναι ολόιδιο με αυτό αλλά δεν είναι συμβατό με τα νέα firmware που υπάρχουν και θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον οπότε καλό θα ήταν προτού το προμηθευτείτε να το ψάξετε λίγο περισσότερο.Παράλληλα να σας πούμε πως στο νέο firmware θα υπάρχουν και νέες δικλείδες ασφαλείας πχ με το που θα εντοπίζει έναν κλώνο του TB υπάρχει περίπτωση να διαγράφονται τα δεδομένα που θα έχει αποθηκευμένα ο χρήστης στον εσωτερικό σκληρό του δίσκο!!!Μείνετε συντονισμένοι στο ps3jailbreak-greece.blogspot.com για νεότερα!

UPDATED.Απαντώντας λοιπόν στις φήμες για διαγραφή σκληρών κτλ οι δημιουργοί του JBKing καθησύχασαν τους χρήστες του dongle λέγοντας πως η δικλείδα ασφαλείας αυτή θα παρακαμφθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Επίσης τα νέα παιχνίδια θα τρέχουν άψογα και με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις τόσο του True Blue όσο και του JBKing.Νομίζουμε πως ο πόλεμος των Dongle καλά κρατεί!

4 σχόλια:

  1. kai pos 8a xeroume re pedia an einai to gnisio? den mas lene?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν το παρεις και σου διαγραφει ο σκληρος μαλλον τοτε δε θα'ναι το γνησιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λέτε ρε παιδιά; :Ρ

    @mv79: πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε το update του jb-king; lol
    από 16/3 έχει κυκλοφορήσει το update, γι' αυτό και έβγαλε αυτήν την ανακοίνωση η ομάδα του true blue.. για την ακρίβεια το jb-king συνιστά στους χρήστες να MHN παίζουν παιχνίδια μέχρι να βγάλουν ΝΕΟ upgrade για την έκδοση 2.5.. ό,τι θέλεις διαβάζεις στο ίντερνετ μου φαίνεται :Ρ

    @Franko, @fanis: υπάρχει μόνο ένα True Blue dongle.. αυτό είναι το πρωτότυπο.. και δύο κλώνοι του: το jb-king και το jb2usb.. ανάλογα πώς λέγεται αυτό που παραγγέλνεις ξέρεις αν έχεις το αυθεντικό :Ρ.. το jb-king είχε βγάλει από 16/3 upgrade με την τελευταία έκδοση 2.5 του tb.. το jb2usb είναι ακόμα πιο φθηνό, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! αναφέρει ΨΕΥΔΩΣ ότι έχει το 2.5 firmware, ενώ δεν τρέχουν τα παιχνίδια του 2.5..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλκη σωστη η παρατήρηση σου και διορθώθηκε.Σ ευχαριστούμε

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com