5 Μαρ 2012

UPDATED Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Assassins Creed 3




Φαίνεται πως δε θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, αφού ένα νέο κύμα πληροφοριών για το Assassin’s Creed 3 έχει ήδη σκάσει σε πολλά sites του εξωτερικού. Σύμφωνα με στοιχεία που εμφανίστηκαν από το Game Informer, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη ανάμεσα στο 1753 και το 1783. Το όνομα του νέου χαρακτήρα είναι Connor/Ratohnhake έχει πατέρα Άγγλο και μητέρα Αμερικανίδα και ο τίτλος θα εξιστορεί τα γεγονότα της παιδικής του ηλικίας, καθώς μεγαλώνει διαφορετικά, αφού οι Templars καίνε το χωριό του και αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του στην τιμωρία τους.Η μηχανή γραφικών θα είναι ανανεωμένη και θα μπορεί να αποδώσει μάχες εκατοντάδων χαρακτήρων στην οθόνη.

Το νέο σύστημα animation θα προσφέρει βελτιώσεις ακόμη και στις εκφράσεις των προσώπων, ενώ χάρη σε μία σειρά προσθηκών στα του platforming, ο ήρωας θα μπορεί να σκαρφαλώνει σε δέντρα, βουνά. Ο χάρτης του Frontier θα είναι 1,5 φορά μεγαλύτερος από ολόκληρο το χάρτη του Brotherhood, ενώ αρκετές αποστολές θα λαμβάνουν χώρα εκτός των κεντρικών περιοχών. Μάλιστα, θα επιτρέπεται η εξόντωση ζώων για την απόκτηση ανάλογων εφοδίων. Σημαντική δε θα είναι και η αλλαγή κάθε περιοχής, ανάλογα με την εποχή στην οποία ο ήρωας θα την επισκέπτεται.Πχ σε σημεία που θα υπάρχουν λίμνες και ποτάμια, το χειμώνα θα απλώνεται παντού ο πάγος.Ο ήρωας θα φέρει hidden blade, ενώ κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του θα συναντήσει τους George Washington, Benjamin Franklin και Charles Lee. Το σύστημα μάχης θα προωθεί περισσότερο το επιθετικό στιλ και θα βασίζεται στο σωστό timing και την ταχύτητα. Για την ολοκλήρωση των αποστολών θα υπάρχουν όλα τα είδη clubs και groups, τα οποία θα είναι ξεχωριστά από το σύστημα των αποστολών. Τα clubs αυτά θα συνδέονται άμεσα με τον τρόπο που συμμετέχετε στον τίτλο, έτσι ώστε πχ. αν κυνηγάτε αρκετά άγρια ζώα, να δεχτείτε πρόσκληση από την hunting society.Το Assassin’s Creed III θα προσφέρει ένα νέο σύστημα οικονομίας, ένα νέο σύστημα property και αρκετά ακόμη στοιχεία Desmond. Πληροφορίες δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή για τον τομέα του multiplayer, ενώ σημαντική θεωρείται η επιστροφή του full synchronization με πολλές βελτιώσεις.

Οι αποστολές θα έχουν checkpoints, ενώ ο παίκτης θα λαμβάνει συγκεκριμένες επιβραβεύσεις για ολοκλήρωση των διάφορων tasks. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το έντυπο: «φανταστείτε ένα σύστημα leveling σε ένα RPG, μόνο που θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός XP που θα μπορείτε να αποκτήσετε. Όσο περισσότερο συγχρονίζεστε με τα γεγονότα, τόσο περισσότερο θα γεμίζετε την ειδική μπάρα. Σε κάθε αποστολή, κάθε ξεχωριστό τμήμα που ολοκληρώνετε θα αξίζει συγκεκριμένους πόντους και θα μπορείτε να προσπαθείτε αρκετές φορές για το υψηλότερο δυνατό σκορ».Το ταξίδι στο χάρτη θα είναι πιο εύκολο, χάρη σε ένα σύστημα fast travel, ενώ δε θα εμφανίζεται η διαδικασία του tower defense. Θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό και το ρουχισμό του Connor, ενώ θα επιτρέπεται η δυνατότητα leap over σε κινούμενα αντικείμενα.

Το κομμάτι του free running έχει επιμεληθεί έτσι ώστε να μπορείτε πχ. να πηδάτε μέσα από παράθυρα σε δέντρα και μετά να φτάνετε στις οροφές κτιρίων. Ο Connor θα μπορεί να μάχεται με δύο όπλα, με τα tomahawk και knife να είναι άμεσα προσβάσιμα και να δίνουν τη δυνατότητα για διπλά counters και πολλαπλά takedowns αν συνδυαστούν κατάλληλα οι κινήσεις. Το «κλείδωμα» στόχων έχει απομακρυνθεί και επιτρέπεται η χρήση αντιπάλων ως «ανθρώπινες ασπίδες». Μία νέα κάμερα θα φροντίζει έτσι ώστε να είναι πιο κινηματογραφικές οι μάχες, ενώ σε αυτό θα βοηθήσει και το νέο σύστημα sprint που θα επιτρέπει στον παίκτη να τρέχει, να στρέφει το σώμα του ήρωα απότομα και να ξεφεύγει έτσι από τις μάχες.Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, ο Connor θα μπορεί να σκοτώνει αντιπάλους. Σύμφωνα με το άρθρο, πάνω από 2.5 ώρες από σκηνές έχουν ήδη εγγραφεί και ηχογραφηθεί με ηθοποιούς, έτσι ώστε οι σκηνές να είναι πιο ρεαλιστικές. Τέλος, σημειώνεται πως το Assassin’s Creed 3 έχει τον μεγαλύτερο κύκλο ανάπτυξης από το πρώτο μέρος της σειράς και η ομάδα ανάπτυξής του έχει δουλέψει δύο φορές περισσότερο από το Revelations (καθώς υπήρχε διαθέσιμο και το διπλάσιο budget).Αυτά τα… ολίγα προς το παρόν, περισσότερα τη Δευτέρα!

UPDATED:Δείτε το trailer http://www.youtube.com/watch?v=DugncMYap4Q&feature=player_embedded

Πηγή Enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com