6 Φεβ 2012

Οι αλλαγές στο PSN από 8 Φεβρουαρίου



Στις 8 Φεβρουαρίου του 2012, οι “PlayStation®Network accounts”(λογαριασμοί PlayStation®Network) θα μετονομαστούν σε “Sony Entertainment Network accounts” (λογαριασμοί Sony Entertainment Network) ή “SEN accounts” (λογαριασμοί SEN). Αυτή η αλλαγή θα λάβει χώρα ταυτόχρονα με τις επερχόμενες αλλαγές στις ενημερώσεις system software (λογισμικού συστήματος) για το PlayStation®3 και του system software (λογισμικού συστήματος) για το PlayStation®Vita*. Αφού ολοκληρωθεί η ενημέρωση του system software (λογισμικού συστήματος) στο PS3™ ή το PS Vita, θα παρατηρήσετε ότι οι “PlayStation®Network accounts” (λογαριασμοί PlayStation®Network) θα έχουν μετονομαστεί σε “Sony Entertainment Network accounts” (λογαριασμοί Sony Entertainment Network). Αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει την ονομασία των “PlayStation®Network accounts” (λογαριασμών PlayStation®Network) κατά την προβολή τους σε ένα σύστημα PSP® (PlayStation®Portable). *Το PlayStation®Vita θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τις 22 Φεβρουαρίου του 2012.

Αυτή η αλλαγή στο λογαριασμό αφορά μόνο το όνομα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, το username σας και το password θα παραμείνει ίδιο.

Η παρούσα μετάβαση αφορά το στόχο της Sony να ενισχύσει τη μοναδική εμπειρία ψηφιακής ψυχαγωγίας που σας προσφέρει. Ως σειρά αυτών των δραστηριοτήτων που η Sony ξεκίνησε από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, το PlayStation®Network θα εναρμονιστεί με το “Sony Entertainment Network”. Αυτή η ενέργεια μας βοηθά να προσεγγίσουμε το στόχο μας ώστε να εδραιώσουμε μια παγκόσμια ολοκληρωμένη δικτυακή πλατφόρμα υπηρεσιών για παιχνίδια, ταινίες, μουσική και πολλά άλλα, που θα είναι προσβάσιμα από ένα μόνο εύχρηστο λογαριασμό.

Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης

Για συνήθεις ερωτήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την αλλαγή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://eu.playstation.com/support

Φιλικά,

Η ομάδα της Sony Entertainment Network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com