3 Φεβ 2012

Oδηγίες προς νέους



Για να μη ρωτάτε συνεχώς τα ίδια πράγματα ανεβάζουμε ένα post για όλους εσάς που ήρθατε τώρα στην παρέα του ps3jailbreak-greece.blogspot.com.CFW υπάρχει μόνο μέχρι το firmware 3.55 από κει και πάνω πρέπει να καταφύγετε στη λύση του progskeet και του e3 flasher.Το e3 flasher πρέπει να το αγοράσετε γιατί μένει μόνιμα πάνω στο PS3 και μπορείτε να κάνετε dual boot δηλαδή από official σε custom και τ αντίθετο αλλά θέλει κολλήσεις πάνω στη μητρική.Τα καινούργια παιχνίδια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν παίζουν σε 3.55 αυτά που παίζουν μπορείτε να τα τσεκάρετε πάνω δεξιά στο blog.Στην αναζήτηση δεξιά κάτω στο blog μπορείτε να αναζητήσετε τις αναρτήσεις για το progskeer αλλά και το e3 flasher

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στον mv79 που ενημερώνει τακτικά τα νέα μέλη, αλλά θα ήθελα να προσθέσω και τη λύση του True Blue Jailbreak2. Δυστυχώς είναι από τις λίγες επιλογές που έχουμε για να παίξουμε παιχνίδια με firmware πάνω από 3.55 (δε δουλεύουν όλα και όσα παίζουν απαιτούν patch από "γνωστά" sites). Λέω δυστυχώς, επειδή απ' ότι φαίνεται ορισμένοι hackers γνωρίζουν ήδη τρόπους για να παιχτούν εύκολα τα παιχνίδια, αλλά προτιμούν να μας τα πλασάρουν προϊόντα και μασάνε τα λόγια τους. Κρίμα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εκανε κ δεν το ανεφερε το tru blue φιλε γιατι δεν αξιζει με τα ιδια χρηματα σχεδον παιρνεις το flasher και καθαρισες . ¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εξαιρέσεις ότι το E3 Flasher απαιτεί γνώση για κολλήσεις στη μητρική...

      Διαγραφή
    2. Λεφτέρη πάλι τον έπιασαν τον king στο bitgamer.Μου πήραν πίσω και τα giga γαμώτο.Έχεις τπτ?

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com