19 Ιαν 2012

Ο KakaROTOKS συνεχίζει την προσπάθεια για jailbreak της έκδοσης 4.00



Ο KakaROTOKS δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το jailbreak του 4.00 official firmware και μέσω του HEN(Homebrew ENabler)μπορεί να γίνει εγκατάσταση κάποιων packages αρχείων(pkg).Όμως χωρίς το private key τα αρχεία που εγκαθιστούμε δεν γίνονται λειτουργικά κι έτσι ο hacker και η ομάδα του ψάχνουν να βρουν ένα νέο exploit και κατηγορούν τον Mathieulh για την όλη καθυστέρηση.Ας ελπίσουμε να έχουμε κάποια θετική εξέλιξη στο όλο θέμα σύντομα

4 σχόλια:

  1. ενταξει εκανε μαλακια ο mathieulh αλλα αν εχουν χρονο να παραπονιουνται θα επρεπε να συγκεντρωνονται περισσοτερο στη δουλεια τους θα ελεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afou to mpouzouki o kakarotoks eixe pei einai etimo to jailbreak stin 4 k tha to apokalipsi meta tis gami@@nes tis diakopes tou!to moskari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να το κανω ρε καροτακο αν εσυ βριζεσαι δημοσιος με το γαλλοπουλο στο twitter ?! To οτι η $ony σας εδειξε το ποσο κουτσαβακια εισαστε και επισης το οτι σας αποδειξε περιτρανα, οτι αυτη κανει 'μανα' να κοιτας ! Δεν μπορεσατε, δεν μπορειτε και ουτε θα μπορεσετε απο μονοι σας να σπασετε τα νεα FW ! ΜΟΝΟ με τις ευλογιες της $ony θα το κανετε αυτο και μετα θα μας το παιζετε και ηρωες !!!!! Ευγε !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα μωρέ με τα μπάζα της ps3 σκηνής, μία ο κακαρότος μία ο math καθόμαστε και ασχολούμαστε όλοι αν έκλασαν (με το συμπάθειο) σήμερα ή αν πήγαν διακοπές ή αν καλομάμησαν για να έχουν κέφι να σπάσουν το PS3... Λογικά η SONY θα "βγάλει" το CFW λίγο πριν κυκλοφορήσει η PS4 και εκεί θα βουήξει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com