20 Ιαν 2012

UPDATED Anonymous VS FBI



Με πολλαπλές επιθέσεις στα site του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του FBI και πολλών δισκογραφικών εταιρειών απάντησε πριν από λίγες ώρες η ομάδα χάκερς Αnonymous, στο κλείσιμο της πασίγνωστης ιστοσελίδας MegaUpload για πειρατεία.

Δραματικές διαστάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες παίρνει η μάχη για τα νομοσχέδια SOPA και PIPA που έχει στόχο να καταπολεμήσει την πειρατεία πλήττοντας όμως την ελευθερία έκφρασης και την ανωνυμία στο διαδίκτυο. Για αυτό το νομοσχέδιο έχουν εκφράσει την αντίθεση τους κολοσσοί του διαδικτύου όπως η Google και η Wikipedia που μάλιστα προχθές κατέβασε για μία μέρα το ρολά. Η συγκεκριμένη κόντρα έχει ονομαστεί από πολλούς Hollywood vs. Silicon Valley.

Aργά το βράδυ το FBI προέβη στο κλείσιμο ενός από τα πιο διαδεδομένα site μοιράσματος αρχείων παγκοσμίως, του MegaUpload για λόγους πειρατείας, ενώ έγιναν και κάποιες συλλήψεις. Η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε την άνευ προηγουμένου αντίδραση της γνωστής ομάδας χάκερς Anonymous η οποία από τα ξημερώματα ξεκίνησε κατά συρροήν «βομβαρδισμούς» σε μεγάλες ιστοσελίδες της Αμερικανικής κυβέρνησης (μεταξύ των οποίων και του ίδιου του FBI!), και δισκογραφικών εταιρειών που φυσικά υποστηρίζουν την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Μέσω του twitter εκπρόσωπος των Anonymous άφησε το εξής μήνυμα «Ρίχνει η κυβέρνηση το ΜegaUpload, 15 λεπτά μετά, ρίχνουμε κυβερνητικά και σάιτ δισκογραφικών». Πληροφορίες λένε ότι 5.635 άνθρωποι πήραν μέρος σε αυτό το ... διαδικτυακό τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της πρωτοφανούς μάχης.

http://www.youtube.com/watch?v=NmGYFZZsjhY&feature=player_embedded

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΜΕ ΜΕGAUPLOAD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

UPDATE Το MEGAUPLOAD ΕΠΑΝΗΛΘΕ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ FBI http://109.236.83.66/

22 σχόλια:

  1. Gia na paiksei automata to megaupload se esas mporeite na to kanete me 2 tropous
    1. breite to arxeio hosts se windows xp C:\WINDOWS\system32\drivers\etc kai anoixte to me to notepad
    prostheste stin teleutaia grammi
    109.236.83.66 megaupload.com
    109.236.83.66 www.megaupload.com

    soste to kai eisaste ok

    2. antikatasteiste ta links opou megaupload.com i www.megaupload.com me 109.236.83.66

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάνω από όλα συνχαριτιρια στους Αnonymous και να καταστρέψουν τα καθάρματα της κυβέρνησης και της κάθε SOPA ΚΑΙ (PIPAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pedia akiro alla mipos exei kaneis kana invite gia mytog xriazome ama iparxi tha ithela ena thanks! panosaxiotis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ανονυμοι ! Ρρρε ανονυμοι !! Με αυτες τις μασκες ειστε σαν γκεισες απο αγγλικη σχολη !!! Θα ριχνατε και το FB τον νοεμβριο αν θυμαμαι καλα ! Σας προτινω να ριξετε και τα σαιτ "πρασινη", "Derby", "Score" ...θα σας πω και αλλα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re paidia giati den mporw na mpw sto http://109.236.83.66 ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ.. ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 12ΚΑΧΡΟΝΟ ΕΝΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Κ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?? ΕΙΣΑΙ ΑΜΥΑΛΟΣ , ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ 12ΧΡΟΝΟ!!ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΡΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΚΤΛ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ!!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

      Διαγραφή
  7. Καλα ρε darkstan τι παιρνεις;Ρε Mv τι ατομα υπαρχουν εδω μεσα;Σβησε σε παρακαλω το σχολιο αυτου του μη πω,οχι δεν θα πεσει το επιπεδο των παιδιων απο ενα ατομο ,δεν το αξιζει το blog που τοσο πολυ στηριζεις εσυ και ενα σωρο αλλα παιδια και ολοι εμεις.
    Οσο για τον τυπο που τα λεει ολα αυτα,καλο θα ηταν, αφου θελει να το παιζει ιστορια να τα λεει καταπροσωπο και οχι πισω απο εναν υπολογιστη για να δουμε ποσο μαγκας ειναι καποιος να λεει τετοια απεριγραπτα πραγματα face to face.Ε οχι δεν ηξερα οτι υπαρχουν και τετοιοι εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. File darkstan kai egw paoksis eimai... Alla coool! Den sou ekane kati to paidi. Oloi mia parea imaste edw mesa

      Διαγραφή
  9. paidia twra an mpeite www.megaupload.com logika sas kanei kati san redirect stin ip. Me to paidi pou grafei m@@kies gia to palikari min asxoleiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και για να μην τρελλαθουμε και να ξερουμε τι λεμε η"μασκα της επαναστασης σου" ακου την ιστορια της. "Ο Άγγλος David Lloyd είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε τη μάσκα του V για ένα κόμικ του Alan Moore"
    "Η μάσκα, στην ταινία του 2006 V for Vendetta, ήταν το σήμα κατατεθέν ενός αινιγματικού αναρχικού, που χρησιμοποιεί τον Guy Fawkes ως πρότυπο, στην προσπάθειά του κατά της εξουσίας ενός φανταστικού φασιστικού κόμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο V ανατινάζει το Κοινοβούλιο, κάτι που ο Guy Fawkes προσπάθησε μα δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το 1605."
    "Οι μάσκες είχαν αρχικά φτιαχτεί από τη Warner Bros για την προώθηση της ταινίας και μοιράζονταν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η κατασκευαστική εταιρεία Rubies Costume Company, πουλάει γύρω στις 100.000 μάσκες το χρόνο παγκοσμίως, και 16.000 από αυτές πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Steve Kitt, φαίνεται να ανησυχεί για αυτήν την σύνδεση των διαφόρων ακτιβιστικών ομάδων με τη μάσκα. Αρνείται το γεγονός ότι οι πωλήσεις της μάσκας έχουν ανέβει εξαιτίας της χρήσης τους από ομάδες όπως οι Anonymous και δηλώνει ότι η μάσκα έγινε περιζήτητη μετά την ταινία V for Vendetta."
    Τωρα καταλαβες ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;;Καταλαβες ποσο ουσιαστικα ειναι τα λεγομενα πανω στα οποια ειπες οτι ειπες για εναν ανθρωπο που ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxa! m apeileis twra? xaxaxaxa! prosexe file... milisa omorfa... zita suggnwmi kai teleiwne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. oi ali8inoi paoksides den einai autoi pou vrizoun tous allous gia na deiksoun tin anwterotita tous. ektos an eisai apo tous pseutomagkes. kai file mou diarkeias exw.. ekei eimai.. kai apo pote to na upostirizeis mia omada prosdiorizei tin idiosugkrasia sou? vale mualo, katarreei i xwra sou ki asxoleisai me malakies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ALEX polla like.Darkstan yparxei zoi kai pera apo ton BAOK giati gia sena einai Baok ki oxi PAOK.i omadara de xreiazete kamenous san kai sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή